MADRILENY

L'actor Maxi Iglesias sorprèn a Catalunya Ràdio revelant que ha après el català

El popular actor conegut pel seu paper a la sèrie "Física o química" també va explicar que s'ha comprat una casa a la Costa Brava

Maxi Iglesias a Catalunya Ràdio

Maxi Iglesias (32) és un dels actors més populars de l'estat espanyol. Amb només 16 anys va triomfar a la tele, gràcies al seu paper a la sèrie d'Antena 3, "Física o Química", on interpretava al personatge del Cabano. Fa només uns dies va estrenar la tercera temporada de "Valeria" a Netflix i aquest dissabte va passar pels micròfons d'El Suplement de Roger Escapa a Catalunya Ràdio, on va sorprendre revelant que entén el català.

"Bon dia! Moltes gràcies per la introducció. Estic molt content d'estar aquí", va començar dient amb un sorprenent bon nivell de català. Tant és així que Escapa li va fer totes les preguntes en aquesta llengua. "Com és que l'entens?", li va demanar el presentador sorprès. "Doncs perquè he fet dues pel·lícules a Catalunya i tinc molts amics aquí. Cada vegada que vinc he posat l'orella", va explicar. I no només això, l'actor també va explicar que s'ha comprat una casa a la Costa Brava, on hi estiueja. "A l'estiu sempre vinc".

Escenes de sexe i la imatge de sex-symbol

L'actor també va parlar de la fama i de les escenes de sexe que ha hagut de fer. "Quan rodem despullats, els homes ens posem una 'bossa escrotal' per tapar-nos el membre". Al seu currículum hi té una llarga llista de personatges on ha hagut d'exposar el seu físic envejable. Malgrat això, va reconèixer que no s'ha sentit mai un home-objecte. "M'agradaria fer un paper amb uns quilos de més… Vull demostrar que puc fer personatges més enllà dels sex-symbols".

ETIQUETES:

Deixa un comentari