PERIODISTA

La històrica Imma Pedemonte també deixa en evidència a Ramon Pellicer: "Alguns tenen preferència"

"Em van dir que no podia ser que continués al Telenotícies perquè ja hi havia el Pellicer", ha assegurat la veterana periodista d'esports

Imma Pedemonte a l'"APM?"

TV3 està a punt de celebrar 40 anys i moltes de les seves cares més populars es comencen a jubilar. Eduard Boet, Margalida Solivellas, Eduard Boet, 'Peté' Soler o Joan Salvat, ja no tornaran a aparèixer a la pantalla, però no seran els únics. El proper 5 de juliol dirà adéu per sempre la històrica periodista d'esports, Imma Pedemonte.

Unes baixes que no han estat exemptes de polèmqiues. Al març, la periodista Maria Josep Soler, més coneguda com a 'Peté', es va acomiadar dels espectadors i va concedir una entrevista que van aixecar polseguera.

Soler va fer referència a la poca presència de dones de més edat a TV3 i fins i tot va arribar a donar noms:"Per què el TN més vist de la tele (el cap de setmana) el presenta un periodista home que supera la seixantena i una periodista dona 20 anys més jove? En Pellicer, que el veig antic, no molesta. En canvi, una dona de la seva edat, sí".

Un dard molt dur contra Ramon Pellicer de 62 anys, i la seva companya del TelenotíciesCristina Riba de només 43. "Un presentador que té més de 60 i que les seves canes són senyal de credibilitat… Per què ha de tenir una dona al seu costat 20 o 30 anys més jove?", va afegir.

Ramon Pellicer, presentador del "TN Cap de setmana"

"Em van dir que no podia continuar al TN"

En aquest sentit, Pedemonte va participar a l'APM? d'aquest dijous on va fer un repàs de la seva llarga trajectòria a TV3 i va fer referència a les conseqüències que va patir quan TV3 va decidir recuperar a Ramon Pellicer pel Telenotícies de l'any 2007.

"A la tele he tingut proc problemes pel fet de ser dona. Però va haver-hi un moment que a mi em van dir que no podia ser que continués al Telenotícies perquè ja hi havia el Ramon Pellicer, que el refitxaven en aquell moment. També hi havia el Tomàs Molina, i jo als Esports", va explicar. "Eren massa antiguitats i alguns tenien preferència. El Ramon Pellicer no sé exactament quants anys té, però més de 60 segur que sí, i no passa res…", va sentenciar.

Mira el vídeo:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. sailor

    Fa molta mandra el "again" i "again" del mateix i mateix. Si aquesta "històrica" (o volieu dir histérica") com vosaltres li digueu, creu que algú pel simple fet de tenir anys hi te que anar al "desguace", que ho diga clara i obertament. Si està ressentida per que a ella la foten fora injustament, (que jo ni ho se, ni ho he llegit), que li demani explicacions al qui ho ha decidit injustament, i que no apunte gent vàlida, que treballa molt més que correctament. Ja está bé, collons!

Deixa un comentari