RELLEU

El director de Catalunya Ràdio justifica l'acomiadament de Laura Rosel: "Hi ha projectes que s'acaben"

"A mi no m'agrada parlar de destitucions", ha assegurat Jordi Borda, que ha justificat l'adeu de Rosel per la necessitat de "donar un impuls" a l'emissora

Ricard Ustrell ha substituit Laura Rosel a "El matí de Catalunya Ràdio"

L'anunci del relleu de Laura Rosel com a presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio que serà substituida per Ricard Ustrell a partir del mes de setembre, ha protagonitzat la Comissió de Control a la CCMA al parlament d'aquest divendres 30 de juny. El director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, ha justificat el comiat de Laura Rosel al capdavant del magazín matinal perquè "hi ha projectes que, simplement, comencen i s'acaben".

Borda ha detallat que des que va assumir el lideratge de l'emissora pública va dedicar un equip a fer "una anàlisi profunda i una reflexió per mirar si es complien els objectius". Cal recordar que segons les dades de l'últim estudi de l'EGM, Jordi Basté va aconseguir 647.000 oients i gairebé va doblar a Rosel que només en va obtenir 394.000. Una diferència abismal de 253.000 seguidors.

"A mi no m'agrada parlar de destitucions", ha precisat Borda. "Durant l'aniversari dels 40 anys hem vist programes de molt èxit que s'han acabat", ha raonat el director de l'emissora, que ha justificat l'adeu de Rosel amb la necessitat de "donar un impuls" a Catalunya Ràdio i més concretament als seus informatius. Entre d'altres canvis, Borda també ha avançat que La tarda d'Elisenda Carod seguirà una temproada més tot i que ho farà amb una hora menys de durada de 16 a 19.00h.

Laura Rosel a Catalunya Ràdio

"Ens va anar de cinc minuts"

"M'han canviat la cadira. Bé, més aviat me l'han tret però bé…", va deixar anar Rosel, l'endemà de conèixer-se la notícia, assegurant que no l'havien avisat del seu relleu. Un fet que Borda ha volgut matisar: "Vam voler fer el relleu de la manera més impecable que vam poder". Malgrat això, el director de l'emissora ha reconegut que "ho vam mig aconseguir perquè ens va anar de cinc minuts que la notícia sortís publicada abans de comunicar-ho als treballadors".

ETIQUETES:

Deixa un comentari