DESPULLAT

Un popular actor català les passa magres a TV3 en veure l'striptease que va fer al metro de Barcelona

L'actor de sèries com "La catedral del mar" o "Cites" va haver de recordar en directe un vídeo dels seus inicis despullat

Alain Hernández al "Zona Franca"

L'actor Alain Hernández va viure un moment del tot inesperat durant l'entrevista que va concedir aquest dijous al Zona Franca de Danae Boronat a TV3. Conegut pels seus papers a sèries d'èxit com La catedral del mar, Cites, Kubala, Moreno i Manchón, El secreto de Puente Viejo, Ventdelplà, El cor de la ciutat o La riera, l'actor va haver de veure unes imatges seves que molt pocs recordarien.

I és que abans de triomfar a la ficció, l'Alain va treballar per a diferents espais d'El Terrat fent improvisacions i també càmeres ocultes al Salvados de Jordi Évole. El programa de TV3 va recuperar un d'aquests moments, concretament l'striptease que va fer al metro de Barcelona al costat de la també actriu Anna Bertran.

"Quina explicació té això?", li va preguntar Boronat. "Jo havia fet algun treball d'improvisació amb l'Andreu Buenafuente quan ell estava a Antena 3. Van veure que tenia morro i em van dir que estaven pensant que per al nou programa de Évole podien fer càmeres ocultes", va explicar l'actor. "Això era el càsting, la cosa estava entre una altra parella i nosaltres. Si funcionava la peça la posarien en el primer programa. I jo li vaig dir a l'Anna Bertran: 'Jo, Anna, vaig a saco'. Em vaig prendre tres cerveses i vaig anar a 'tope'" va reconèixer, tot assegurant que "la gent va flipar molt".

Alain Hernández despullat al metro

"Et vas posar un mitjó al calçotet?", va insistir la presentadora. "No calia, no hi ha gaire res a vacil·lar…", va dir ell. "El tema és que havíem de demanar pasta de manera convencional, i la penya no donava ni un duro. Llavors era veure si quan ens despullàvem la penya ens donava pasta… I ens van donar bastanta pasta…".

ETIQUETES:

Deixa un comentari