RELLEU GENERACIONAL

Onada de baixes a TV3: Es jubilen tres presentadors històrics dels Telenotícies

Els excorresponsals als Estats Units, Salvador Sala i Albert Elfa, es van acomiadar aquest divendres dels seus companys: "Un enorme professional i millor persona"

Salvador Sala, en una connexió des de Washington al 2001

TV3 i Catalunya Ràdio celebren els seus primers 40 anys i moltes de les seves cares més populars ja han fet 65 anys, i per tant, els arriba el moment de la jubilació. Noms de tota la vida com la presentadora d'esports, Imma Pedemonte, la delegada a les Illes Balears, Margalida Solivellas, la delegada al País Basc, Montserrat Vila, o els presentadors Eduard Boet, 'Peté' Soler o Joan Salvat, ja no tornaran a aparèixer a la pantalla, però no seran els únics.

Aquest divendres 19 de maig, dues cares molt conegudes dels Telenotícies també s'han afegit a l'onada de comiats. Es tracta dels periodistes Salvador Sala i Albert Elfa, que també van ser corresponsals als Estats Units i Brussel·les. Sala sempre havia treballat al Departament d'informatius i va ser corresponsal de TV3 als Estats Units (2001-2005) i Brussel·les (2010-2013).

Salvador Sala l'any 2004 als Estats Units

Elfa havia format part de Departament d'economia i societat, i també va ser director de diferents programes com Valor afegit i Àgora. Igual que Sala, va ser corresponsal de TV3 als Estats Units (2005-2009) i el Pròxim Orient (2009-2015), i de Catalunya Ràdio a Brussel·les (2015-2017). La seva darrera etapa a la cadena va desenvolupar-se com a director de documentals al Sense ficció.

Albert Elfa, en una entrevista recent a TV3

Precisament aquest divendres, els companys de l'històric Salvador Sala, van acomiadar-lo com cal amb un sopar de comiat. "Es jubila un enorme professional i millor persona. Els companys de Política li hem fet diversos regals, però ell ha tingut el detall de regalar-nos a cadascun de nosaltres una aquarel·la feta per ell. Salvador, ets tot un artista. Gaudeix molt a partir d'ara d'aquesta passió per la pintura!!!", va escriure el periodista del TN, Jordi Eroles.

"Avui és el meu últim dia a TV3 després de 39 anys"

A banda de Sala i Elfa, fa només unes setmanes també es va jubilar una cara menys coneguda, però no per això menys important, com és la Carme Roldán, del Departament de Cultura. El seu darrer dia a TV3 va ser el 5 de maig, com així va fer evident al seu compte de Twitter, amb el ram de flors que li van regalar els seus companys.

"Avui és el meu últim dia a TV3 després de 39 anys. Tot un orgull haver-me dedicat a l'ofici de periodista. Dono les gràcies als companys i grans professionals que han compartit amb mi aquest viatge i a les magnífiques persones que he trobat en el camí".

ETIQUETES:

Deixa un comentari