81.000 EUROS

L'"Atrapa'm si pots" entrega el seu pot més gran i TV3 estudia la seva emissió diària

La cadena estudia emetre el concurs cada tarda a partir del setembre, després del seu èxit d'audiència als caps de setmana

Llucià Ferrer a l'"Atrapa'm si pots"

L'Atrapa'm si pots, el concurs de Llucià Ferrer a TV3, acaba d'entregar el pot més gran de la seva història. Fins a 81.000 euros que es va endur la concursant Marieva després de respondre correctament a totes les preguntes i superar el minut final. Cal recordar que el concurs s'ha convertit en tot un fenomen d'audiència, en una franja que històricament havia estat molt complicada per a TV3.

Produït per The Mediapro Studio, el concurs s'ha consolidat com l'espai líder dels vespres del cap de setmana. Aquesta temporada acumula una audiència mitjana de 207.000 espectadors i un 13,3%. El seu màxim es va assolir el 12 de desembre del 2022 amb 357.000 espectadors i un 19,2% de quota.

Uns resultats que l'actual direcció de TV3 vol aprofitar encara més. Per això, i segons ha pogut saber elmondelatele.cat, durant els mesos d'estiu el concurs s'emetrà cada dia de dilluns a divendres de 20 a 21h. Un moviment que segons ha pogut saber aquest mitjà, TV3 estudia mantenir el concurs en emissió diària a partir del setembre.

La intenció de la cadena és retallar una hora del magazín Planta baixa d'Agnès Marquès i emetre l'Atrapa'm de 19.15 a 20.15, abans de l'Està passant de Toni Soler. Una franja molt disputada i liderada per un altre concurs, El Cazador, de La 1.

Una mecànica semblant a "Pasapalabra"

L'espai va arrencar la temporada amb un nou decorat i noves proves. La més significativa és "El minut final", una prova individual en què el concursant que supera totes les fases anteriors ha de respondre cinc preguntes en un minut. Així, el primer que arriba dalt de tot de l'escala guanya 1.000 euros i l'opció d'endur-se el pot. Si no ho aconsegueix, podrà seguir concursant i acumular diners en els següents programes.

Una altra de les novetats és que aquesta temporada només s'elimina un concursant a cada programa. D'aquesta manera, quatre participants poden seguir jugant i acumulant diners durant molts programes, i incrementant les opcions d'endur-se el pot.

Una mecànica força semblant al també exitós Pasapalabra d'Antena 3. Cal recordar que el concurs comença amb cinc concursants que posen a prova els seus coneixements i habilitats estratègiques. Els dos concursants que obtenen més punts en les quatre primeres fases s'enfronten en un duel a la mítica escala del plató, que ja és una icona del programa.

"Atrapa'm si pots"

La guanyadora dels 81.000 euros: "Xoc total"

Després de l'entrega dels 81.000 euros del pot, el presentador del concurs i la guanyadora del premi, han passat pel Tot es mou d'Helena Garcia Melero, per explicar com van viure el moment de la victòria. "El primer que vaig fer va ser trucar al meu home i no s'ho va creure. Va quedar en xoc total. El meu pare es pensava que li prenia el pèl", ha reconegut la concursant.

La Marieva era la primera vegada que participava i va pispar el premi als seus companys: Vaig tenir un sentiment de culpa perquè jo era la nova", ha reconegut, abans d'explicar que no havia fet res especial per participar al concurs de TV3: "No hi ha cap truc, jo he estudiat econòmiques i m'agrada llegir… també soc cinèfila…". Amb els diners del premi farà un viatge a les illes Galapagos. Enhorabona Marieva!

ETIQUETES:

Deixa un comentari