ANÈCDOTA

Alfons Arús revela a La Sexta que al seu DNI figura com a dona: "Sempre em sentia observat"

El presentador català ha explicat com ho va descobrir: "Jo pensava: 'Què tinc d'estrany perquè em mirin amb aquesta cara?"

Alfons Arús aquest dijous a "Aruser@s"

El rei dels matins a Catalunya i a Espanya, Alfons Arús, ha revelat un detall sorprenent i fins ara desconegut de la seva identitat als seus seguidors. Ha estat durant l'emissió de l'Aruser@s d'aquest dijous al matí, quan el presentador ha explicat què li va passar amb el seu DNI.

Al seu document d'identitat presenta un error de gènere del qual no se'n va assabentar fins que va anar a comissaria i el van avisar. Tot ha sorgit mentre el presentador català i els seus tertulians comentaven la notícia sobre el primer DNI espanyol amb la determinació de 'gènere no especificat'.

En aquest instant, Arús s'ha sincerat i ha explicat el problema que ha tingut amb el seu document: "Com que el meu DNI indica que soc una dona , potser m'acolliré a aquest altre". "Jo sempre em sentia observat quan anava a qualsevol control perquè el tiu mirava el DNI, després em mirava a mi, mirava una altra vegada el document, i jo pensava: 'Què tinc d'estrany i d'especial perquè em mirin amb aquesta cara?", ha reconegut.

Alfons Arús, se sincera a La Sexta

"M'ho va dir un policia"

"Quan em vaig adonar que el DNI marcava que era dona, ho vaig entendre. Deurien pensar: 'Que calba'", ha assegurat amb ironia, abans d'explicar com ho va descobrir. "M'ho va dir el senyor policia quan vaig anar a renovar-me'l. Em va dir: 'No se n'adona vostè que aquí figura com a senyora?'".

L'anècdota ha provocat els somriures dels seus col·laboradors, que s'han llançat a fer-li preguntes en to de broma. "No te n'adones que cada any fas créixer les llistes com a dona que ocupa un càrrec directiu en una empresa?". "Sí, ara amb el tema de la igualtat, vaig sobrat… Aquesta empresa compleix", ha respost ell. "Tu a quin lavabo vas?", li ha dit un altre dels tertulians. "Al de dones…", ha insistit Arús seguint la conya dels seus companys.

ETIQUETES:

Deixa un comentari