62 ANYS

Alfons Arús celebra el seu aniversari en directe i el sorprenen amb uns mariachis: "Jo ho deixaria aquí…"

El seus companys de l'"Aruser@s" li han volgut fer una sorpresa pels seus 62 anys: "Al que ha tingut la brillant idea... ja parlarem després"

Alfons Arús amb uns mariachis a La Sexta

El 'rei' dels matins està d'enhorabona. Alfons Arús és més líder que mai amb el seu programa Aruser@s a La Sexta i aquest dilluns ha celebrat els seus 62 anys en directe amb els espectadors. "Què jove estàs! Molt bé eh!", li han dit els seus companys de programa, abans de regalar-li una sorpresa musical.

Mentre el presentador estava parlant del seu aniversari, al voltant de les 7.40 del matí, un grup de mariachis ha fet entrada al plató per cantar-li l'aniversari feliç. "És a dir, que era veritat, no?", ha dit l'Alfons, tot recordant que es tractava d'una promesa que li havia fet el seu equip: "Ho vau prometre. Veig que sou persones de paraula", ha afegit amb cara de no saber ben bé què fer.

"Jo ho deixaria aquí", no serà la versió llarga?", ha insistit. "Ho podem editar?", ha afegit, mentre els seus col·laoradors seguien cantant desfermats. Després d'això, el presentador ha demostrat els seus coneixements del cançoner mexicà i ha demanat als mariachis que cantéssin "Se me olvidó otra vez" i la ranxera "Ella", de José Alfredo Jiménez.

Tant és així, que fins i tot s'ha animat a cantar en directe: "Ya no te quiero, quise hallar el olvido, al estilo jalisco….". "Bravo!!!", han aplaudit els seus tertulians, que han acabat ballant pel plató.

El presentador ha agraït als músics "la gentilesa" d'anar al programa, i s'ha dirigit amb ironia "al que ha tingut la brillant idea…": "Ja parlarem després", ha deixat anar en to de broma als seus col·laboradors. "T'has quedat fora de joc eh?", li ha respost la seva dona Angie Cárdenas. "Bueno em deixeu continuar?", ha demanat ell. Un geni de la televisió com pocs i que té corda per estona. Per molts anys Alfons!

Angie Cárdenas, ballant a "Aruser@s"

ETIQUETES:

Deixa un comentari