ENTREVISTA

Un informal Pere Aragonès sorprèn al "Late Xou" de Marc Giró: "Dormo amb pijama sencer"

El president Pere Aragonès va fer una de les seves entrevistes més personals a La 1 de TVE: "Dormo amb pijama sencer"

Pere Aragonès a "Late Xou"

El president de la Generalitat Pere Aragonès (40) va ser el convidat del Late Xou de Marc Giró a La 1 de TVE. Una entrevista que va aconseguir 48.000 espectadors i un 4,1% de quota.

Aragonès va sorprendre entrant al plató vestit amb texans, vambes i caçadora. "El veig molt d'esport, pensava que vindria amb corbata", li va reconèixer Giró. "Volia ser exclusiu per a tu", va dir el president, que fins i tot va parlar del tipus de pijama amb què dorm. "Dormo amb pijama sencer".

El president català també va explicar com va canviar d'ulleres just abans de la campanya electoral del 2021: "Els de l'òptica em van deixar 30 models però vaig acabar triant les que li agradaven a la meva dona. Així tenia pau a casa", va reconèixer Aragonès.

Preguntat per si enyora alguna cosa de la seva vida anterior a ser president, Aragonès va explicar que no porta gaire bé la permanent exposició pública. "Si vas a la platja tothom et veu els michelins i diuen: 'Ai com es noten els dinars eh'".

Els timbres de Palau

La conversa també va deixar alguna altra anècdota curiosa. Per exemple, quan Aragonès va explicar que al Palau de la Generalitat es toca un timbre concret quan venen de visita les parelles dels presidents. "Quan entra el president sona un timbre. Quan entra una autoritat de visita, sonen dos timbres, i quan ve la parella del president, un timbre molt llarg".

Aragonès i Giró a "Late xou"

El president va explicar que ho va descobrir un dia que la seva dona el va anar a veure a Palau. "Jo no ho sabia i un dia que va venir la meva dona vaig veure que sonava un timbre molt llarg i vaig preguntar què passava. Em van dir que sempre s'ha fet així."

Concurs de truites

L'entrevista va acabar amb un concurs de fer truites a la francesa a l'estil de MasterChef. Giró i Aragonès van cuinar davant d'un jurat d'alt nivell: Carme Ruscalleda, Carles Gaig i David Andrés. "Estic satisfet però hauria pogut quedar millor", va dir el president sobre la seva truita.

El jurat finalment va deliberar i es va decantar clarament per un aspirant: "La diferència és molt clara, quan l'hem tastada, ho hem tingut clar, guanya el president", va dir Ruscalleda.

Aragonès i Giró fent una truita a la francesa

ETIQUETES:

Deixa un comentari