A 8TV

Un altre històric presentador de TV3 critica la diferència d'edat de Ramon Pellicer al Telenotícies

El veterà Eduard Boet, que es va jubilar al març després de 40 anys a la cadena, lamenta la situació: "A mi em sembla malament, és un error"

Eduard Boet a "El Circ" de 8tv

TV3 està a punt de celebrar 40 anys i moltes de les seves cares més populars es comencen a jubilar. L'última en dir adéu ha estat la històrica Imma Pedemonte, però no ha estat l'única. Al març, la periodista Maria Josep Soler, més coneguda com a 'Peté', es va acomiadar dels espectadors i va concedir una entrevista que van aixecar polseguera.

Soler va fer referència a la poca presència de dones de més edat a TV3 i fins i tot va arribar a donar noms:"Per què el TN més vist de la tele (el cap de setmana) el presenta un periodista home que supera la seixantena i una periodista dona 20 anys més jove? En Pellicer, que el veig antic, no molesta. En canvi, una dona de la seva edat, sí".

Un dard molt dur contra Ramon Pellicer de 62 anys, i la seva companya del Telenotícies, Cristina Riba de només 43. "Un presentador que té més de 60 i que les seves canes són senyal de credibilitat… Per què ha de tenir una dona al seu costat 20 o 30 anys més jove?", va afegir.

Pellicer i Riba al "TN Vespre"

Al març, també va dir adéu un un altre històric de TV3, com és el presentador del Telenotícies, Eduard Boet. El periodista va començar a treballar a TV3 l'any 1983 al capdavant de programes esportius com Gol a Gol, passant per la informació del trànsit i més endavant va conduir el TN Cap de setmana.

La diferència d'edat als Telenotícies: "No em sembla bé"

Aquest dijous, Boet va passar per El Circ de 8tv i va respondre a la pregunta sobre la diferència d'edat dels presentadors homes, en clara referència a les declaracions de Peté Soler. "Què penses quan veus la imatge d'un presentador de certa edat al costat d'una presentadora molt més jove presentant el Telenotícies?", va llançar el periodista Rocco Steinhäusser

Eduard Boet a "El Circ"

Boet no va defugir la pregunta: "A mi em sembla malament, és un error. Però jo diria que ja no és tant així", va argumentar. "A TV3 passa… Al cap de setmana i durant molt de temps", va insistir el de 8tv, fent referència a la parella Pellicer-Riba. "Val, doncs no està bé!", va sentenciar Boet.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Mercè Godall Ricart

    Estic d'acord amb el comentari anterior…Si ho creuen oportú que lluitin pq a les dones no les facin fora si fan bé la feina…Ara discriminarem per l'edat? No poden treballar junts amb 20 anys de diferència? Trobo molt mesquins els que plantegen el tema…

  2. Amparito

    Son vergonyants aquestes paraules on es flaira l'enveja dels qui les vomiten. Que collons importarà l'edat d'un presentador o presentadora del TN?. És bo?, o fa bé?. Aquest, aquest, ha de ser el requisit, la presència física de Pellicer és repugnant?, la seva presunta vellesa és ofensiva o l'inhabilita per fer be la seva feina. Que vagin a la merda els envejosos i les envejoses de torn, i si no tenen res més a fer que pentinen gats en el circ aquest al que s'apunten.

Deixa un comentari