VACANCES

TV3 aposta per un especial "Passió per Eufòria" i no emetrà la 5a gala fins al 14 d'abril

La cadena pública protegeix al seu concurs estrella de la baixada del consum d'audiència durant les vacances

Miki Núñez i Marta Torné tornaran a presentar "Eufòria"

Amb motiu de les vacances de Setmana Santa, TV3, ha decidit no emetre una nova gala d'Eufòria i protegir així al seu concurs estrella de la baixada del consum d'audiència d'aquests dies. Una tàctica que també afectarà al seu gran rival, el concurs Tu cara me suena d'Antena 3, que també descansarà aquest divendres.

Al seu lloc, la cadena emetrà un programa especial titulat "Passió per Eufòria", en què recordaran les millors actuacions de la temporada. Les gales en directe tornaran el proper divendres 14 d'abril "amb moltes novetats", segons avança la nota de la cadena pública.

Així doncs, els espectadors que s'hagin perdut alguna gala o bé vulguin tornar a rememorar els seus moments preferits podran tornar a veure les millors actuacions de les quatre primeres gales, és a dir, dels 16 concursants que van començar la seva trajectòria després de superar les proves de càsting.

Entre d'altres, hi haurà un bloc temàtic dedicat a les actuacions favorites, com, per exemple, "Et porto sota la pell" (Sofia) o "Toy" (Jim). També es remmemoraran els espectaculars números que van fer la Natàlia ("Shake it off"), el Nei ("Butter"), el Domènec ("I'm not here to make friends") o l'Alèxia ("Can't get out of my head").

En l'apartat de grans dives es recordaran les espectaculars actuacions de l'Elena ("The shoop shoop song"), la Clàudia ("LLYLM"), l'Emmi ("Levitating") o la Paula ("Fireworks").

ETIQUETES:

Deixa un comentari