EMOCIÓ

Ramón García es posa a plorar en directe amb el testimoni d'un home de 89 anys: "Podria ser el meu pare"

El presentador basc no va poder reprimir la seva emoció amb el relat del Julio, que va perdre la seva dona després de 60 anys de matrimoni

Ramón García, emocionat al seu programa de Castella-la Manxa

El mític presentador Ramón García acostuma a generar moments divertits i també polèmics amb les històries dels seus convidats al programa que cada tarda condueix a la televisió autonòmica de Castella-la Manxa. Però l'emissió d'aquest dijous, va deixar un moment molt emotiu quan el presentador va acabar plorant amb el relat que li va explicar en Julio, un veí de 89 anys d'Illescas (Toledo).

L'home va aparèixer al plató de En Compañía explicant que se sent molt sol, després d'haver perdut la seva dona fa només 22 mesos després de 60 anys de matrimoni.

Abans de compartir el seu testimoni, el convidat no va poder evitar posar-se a plorar quan va sonar Te quiero, te quiero, el popular tema de Nino Bravo. "Te quiero con ternura, te quiero con locura, solo vivo para ti…"

El Julio emocionat a "En Compañía"

En veure'l tan afectat, García es va acostar a l'home i li va donar uns mocadors i va intentar consolar-ho: "Estàs bé? Estàs a casa teva… estigues tranquil". "Parlarem tu i jo però clar, al parlar de la teva dona després de tota la vida amb ella… No només t'emocionaràs tu, jo ja estic emocionat i la gent que ens mira des de casa també", li va dir 'Ramonchu' abans d'entrevistar-lo.

Tot i això, al cap d'uns segons el presentador es va esfondrar quan va explicar que Julio és una d'aquelles persones que donen sentit al veterà programa. "Ara s'ha quedat sol i aquí està. Per gent així fem aquest programa… per a la nostra gent gran", va defensar el comunicador basc, amb la veu entretallada.

Ramón García visiblement emocionat

"Podria ser el meu pare"

"Sobretot, per la gent que s'ha quedat sola després de tota una vida. I a vegades a mi em toquen el cor", va afegir, mentre es netejava les llàgrimes i intentava recompondre's. "És que aquest home podria ser el meu pare, ell va morir amb 89 anys. A veure si soc capaç de tirar això endavant avui", va acabar dient el popular presentador.

Una escena que arriba el mateix dia que un altre gran presentador com és Xavier Graset també es va emocionar durant una entrevista al 324 i només unes hores després de saber-se que el mític concurs de Ramón García Grand Prix tornarà a TVE aquest estiu.

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari