SORPRESA

L'actor Joel Joan també fa el salt a la política i anirà a la llista de Junts a Altafulla

La notícia arriba després de la renúncia de Carla Simón i de les declaracions de l'actor assegurant que s'abstindria: "Els votarà sa puríssima mare"

Joel Joan, en una intervenció recent a 8tv

Fa només unes dies va saltar la notícia que la directora de cinema Carla Simón havia fet el salt a la política per donar suport a la llista de Junts a les Planes d'Hostoles (Garrotxa). Pocs dies després, la directora de la pel·lícula Alcarràs va renunciar arran de la polèmica generada i els crítiques rebudes per part d'alguns sectors.

"Vull clarificar que no soc de Junts. No comparteixo la seva opció política ni la majoria de les seves idees. Lamento la lectura descontextualitzada que s'ha fet de la meva participació a la política municipals del meu poble, de amb prou feines 1.700 habitants", va argumentar Simón per fer-se enrere.

Aquest dimecres, s'han publicat les llistes de tots els partits polítics per a les eleccions municipals al Butlletí Oficial i la sorpresa ha estat que un altre actor i director com és el popular Joel Joan, tancarà la llista de Junts a Altafulla.

El de Plats Bruts, El Crac o Porca Misèria, ocuparà el lloc número 13, el darrer de la llista, és a dir, en una posició simbòlica. La candidatura de Junts l'encapçala Maria Eva Martínez, actual regidora del grup municipal, després de la renúncia del popular jurista i habitual de les tertúlies polítiques, Héctor López Bofill, que va encapçalar la llista l'any 2019.

Joel Joan a 8tv

Cal recordar que les darreres eleccions municipals a Altafulla les va guanyar ERC amb el 32,0% dels vots, seguit d'Ara Altafulla-En Comú Podem amb el 23,7% i Junts va ser tercera amb el 15% dels vots i només dos regidors.

El polèmic vídeo

Tot i que l'actor va néixer a Barcelona, té lligams a la localitat del Tarragonès. Tant és així, que un dels seus vídeos més virals i polèmics on se'l podia veure a una barca amb una actitud d'eufòria desfermada, hauria estat gravat durant una estada de Joel Joan a Altafulla, segons avança Tarragonadigital.

Joel Joan molt crític amb Carla Simón

Es dona la circumstància que l'actor va ser un dels que va criticar amb duresa la renúncia de Carla Simón. "Quan ha vist que això li podria fer minvar les subvencions espanyoles ella s'ha retirat. Sobretot és una artista de l'equidistància i la submissió a l'amo", va escriure al seu compte de Twitter.

"Els votarà sa puríssima mare"

Per si això no fos poc, no fa ni una setmana que Joan va concedir una una entrevista a VilaWeb en la que va assegurar que s'abstindria a les eleccions. "Els votarà sa puríssima mare", va assegurar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari