MOLT CONTUNDENT

Gerard Piqué diu prou a Shakira: "Què ha de passar? Que algú se suïcidi?"

El futbolista ha carregat contra "el beef" que li ha llançat la seva exparella: "No pensem en les conseqüències"

Gerard Piqué i Gerard Romero a Twitch

Gerard Piqué ja pot respirar tranquil després que Shakira hagi abandonat definitivament Barcelona per anar-se'n a viure a Miami. Tal ha estat l'alliberament de l'exfutbolista, que durant un directe al canal de Twitch al costat del seu amic Gerard Romero, Piqué no ha pogut evitar dir-hi la seva a molts dels temes que l'han situat al centre de totes les mirades duant aquestes setmanes.

Entre d'altres, ha fet referència a la cançó "BZRP Music Sessions, Vol. 53" de Bizarrap i la cantant colombiana en què aquesta s'esplaiava a gust contra l'exlaugrana. Piqué que fins ara s'havia mantingut en silenci sobre el seu divorci, a banda d'algunes bromes, com el dia que va arribar a l'entrenament amb un Twingo i quan va lluir un rellotge Casio, ha respost de manera molt contundent a la mare dels seus fills.

"La meva exparella és llatinoamericana. Tu no saps el que he hagut de rebre per xarxes socials de gent que és fan d'ella, però barbaritats, milers. De veritat, no m'importa res, és zero, perquè no els conec de res, ves-te a saber tu, no tenen vida. Quina importància els hi has de donar? És que és zero. No els coneixeràs mai en la vida, són com a robots", ha espetat.

Shakira s'acomiada de Barcelona a Instagram

L'exfutbolista ha deixat clar que tot aquest odi en contra seva no l'afecta, tot i que ha reconegut que està dolgut amb l'obsessió de Shakira de referir-se a ell i la seva nova parella, Clara Chía. "El meu any passat si m'hagués afectat, era per tirar-se per un barranc. No vull entrar-hi però l'altra (Shakira) ara es dedica a llançar 'beef', que està molt bé i és la moda i el 'zasca' i tal, però després no pensem en les conseqüències que pot tenir a nivell mental a la gent a qui va dirigit", ha relexionat.

"Queda molt bé a títol personal, la puta 'ama', però després no pensem en l'altra persona", ha afegit, abans de preguntar-se: "Què ha de passar? Que algú se suïcidi perquè després diguem: 'Oh, ens hem passat'?". "Tinc la sensació que acabes de buidar-te. Es nota que no estava preparat, sino no hauria sortit així", s'ha congratulat Gerard Romero.

Defensa Ana Obregón i Risto Mejide

El futbolista també ha volgut fer referència a les polèmiques que han sorgit arran de la maternitat per gestació subrogada d'Ana Obregón als 68 anys o la nova relació de Risto Mejide amb una dona més jove que ell. "Que la gent faci el que li doni la gana. Deixeu de molestar, que si està bé o està malament, sempre jutjant. Que cadascun visqui la seva vida", ha volgut deixar clar.

"Estem en un país en el qual si tens èxit, molta gent et té enveja i si ets famós et busquen defectes", ha afegit.

Escolta-ho a partir del minut 33.00

ETIQUETES:

Deixa un comentari