NOVA ETAPA

Així serà Max, la nova plataforma sorgida de la fusió d'HBO Max i Discovery i que arribarà al 2024

El nou servei es posarà en marxa el proper 23 de maig als Estats Units però la nova marca no arribarà a Espanya fins al 2024.

HBO Max i Discovery es fusionaran en una única plataforma

Nou canvi al cada vegada més extens i complicat catàleg de plataformes. HBO Max passarà a dir-se Max, com a resultat de la unió dels catàlegs de HBO Max i Discovery+ en una sola plataforma, tal com va confirmar aquest dimecres 12 d'abril el CEO de Warner Bros.Discovery, David Zaslav.

El nou servei es posarà en marxa el proper 23 de maig als Estats Units però la nova marca no arribarà a Espanya fins al 2024. Pel que fa l seu contingut, l'empresa ja fa temps que va advertir que les sèries no serien prioritàries i buscarà competir amb les grans ofertes generalistes d'streaming, "transcendint" les arrels d'HBO i apel·lant a un públic més ampli.

A dia d'avui, la suma d'HBO Max (76,8 milions) d'usuaris) i Discovery+ (24 milions) , sumen 92 milions d'abonats, molt lluny dels 220 milions de Netflix.

A l'espera dels detalls definitius, Max comptarà amb tres plans de subscripció als Estats Units. Igual que a HBO Max, tindrà una modalitat més econòmica amb publicitat incorporada, per 9,99 dòlars al mes. A banda de dos plans més: Max Ad Free (per 15,99 dòlars/mes) i Max Ultimate Ad Free (19,99 dòlars/mes).

Harry Potter i un spin-off de The Big bang Theory

La presentació de la nova plataforma també ha servit per a avançar alguns dels continguts de la nova etapa. Per exemple, podrem veure The Penguin, l'spin-off de The Batman amb Colin Farrell; Gremlins: Secrets of the Mogwai, preqüela animada de Gremlins; True Detective: Night Country, la quarta temporada de la policíaca amb Jodie Foste o The Sympathizer amb Robert Downey Jr.

Entre les novetats més destacades hi haurà una sèrie de l'univers Harry Potter, una nova preqüela de Joc de Trons, sota el títol de El cavaller dels set regnes: El cavaller errant, Lost Women Of Highway, una docusèrie true crime presentada per l'actriu Octavia Spencer; i una sèrie ambientada en l'univers de The Big bang Theory.

ETIQUETES:

Deixa un comentari