DIVENDRES

Les cançons de la quarta gala d'"Eufòria": De Justin Bieber o C.Tangana a Lildami

Després de la doble eliminació de la setmana passada, de la Natàlia i l'Emmi, només 10 concursants continuen al concurs

Repartiment de temes de la gala 4

Aquest divendres, TV3 emetrà la quarta gala d'Eufòria, després de la doble eliminació de la setmana passada, de la Natàlia i l'Emmi, només 10 concursants continuen al concurs.

La competició és cada vegada més dura i el nivell de les actuacions molt alt i qualsevol petit error, ja sigui en les interpretacions o en els acompanyaments corals, es pot pagar molt car.

Els concursants ja fa dies que treballen els temes de la quarta gala. Com en les anteriors, el repartiment de temes presenta un repertori molt variat de cançons que permetrà gaudir de temes actuals, de clàssics de fa uns anys i també de molta música d'aquí. Des de Queen fins a Macedònia.

La Jim, que va ser la favorita del jurat la setmana passada, interpretarà "The Look", l'exitós tema de Roxette, acompanyada del Tomàs i de la Sofia, com ella mateixa va decidir fent ús del seu privilegi. Al final de la nit, un dels cocnrusants haurà d'abandonar el programa.

Les interpretacions d'aquesta setmana 

Durant la nit, sonaran temes en català com "Bona nit" (Els Pets) interpretada per l'Alèxia, la Sofia cantarà "Superfashion" (Macedònia) i el Jan "Supermercat", del membre del jurat Lildami. Per la seva banda, l'Elena defensarà un himne mallorquí com és "Illes dins d'un riu" (Tomeu Penya).

La llista es completarà amb "About Damn Time" (Lizzo), "Sorry" (Justin Bieber), "Don't you Worry 'Bout a Thing" (Tori Kelly), "Radio Ga Ga" (Queen) i "Tú me dejaste de querer" (C. Tangana) que interpretarà el Carlos.

Després de la visita de l'Scorpio, que va donar una sorpresa a la Clàudia, aquesta setmana un altre exeufòric visita el plató de TV3. El Triquell, que acaba de publicar un àlbum amb cançons pròpies, "Entre fluids", cantarà un medley de "Jugular" i "CBD i espardenyes".

ETIQUETES:

Deixa un comentari