INCORPORACIÓ

L'actriu Llum Barrera també fitxa per 8tv i serà col·laboradora d'"El Circ" de Frank Blanco

L'actriu mallorquina debutarà el dilluns 13 de març i participarà dos cops per setmana al programa de 8tv

Llum Barrera, nou fitxatge de 8tv

L'onada de fitxatges i nous programes a 8tv segueix sense aturador. Si fa uns dies coneixíem que la cadena de Nicola Pedrazzoli estrenarà un nou magazín diari presentat per Vador Lladó que es dirà L'àtic i que l'històric periodista de TV3, Jaume Barberà presentarà Més Singulars els diumenges a la nit, aquest divendres s'ha conegut que l'actriu i humorista Llum Barrera (53) ha fitxat pel programa El Circ de Frank Blanco.

Barrera que va ser l'encarregada de conduir la 15a gala dels Premis Gaudí el passat diumenge 22 de gener des del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), se sumarà a l'equip de col·laboradors d'El Circ, a partir del dilluns 13 de març quan debutarà a l'espai de Frank Blanco.

L'actriu i humorista participarà dos cops per setmana al programa de 8tv amb la intenció de reforçar l'espai, en una setmana en què el programa de Blanco ha aconseguit fer el 'sorpasso' al Zona Franca de TV3.

Cal recordar que Llum Barrera i Frank Blanco ja havien treballat junts l'any 2019 al Zapeando de La Sexta i van coincidir a El Circ el passat mes de desembre. Va ser durant la nit de la gala dels Premis Ondas, on el reporter Walter Capdevila va aconseguir que la mallorquina pugés a una furgoneta per anar al plató passada la mitjanit just després de conduir l'esdeveniment.

Llum Barrera a la furgoneta de 8tv

Una carrera d'èxit

Nascuda a Alcúdia (Mallorca) i llicenciada per l'Institut del Teatre de Barcelona, Llum Barrera de 53 anys, ha protagonitzat sèries tan populars com Amar es para siempre, Polseres vermelles o Aquí no hay quien viva. A la televisió l'hem pogut veure com a concursant de Tu cara me suena, col·laborant al Zapeando de La Sexta o com a presentadora del concurs d'èxit Agafa'm si pots a IB3.

A TV3 també la vam poder veure l'any 2018 al programa De bon humor on va parlar de les diferències entre Madrid i Catalunya a l'hora de fer riure.

ETIQUETES:

Deixa un comentari