ZONA FRANCA

Joel Díaz i Danae Boronat coincideixen a Catalunya Ràdio: "Jo ho feia una mica millor"

L'expresentador del "Zona Franca" ha coincidit amb la seva successora al programa de Laura Rosel: "No li preguntis què li sembla el programa"

Joel Díaz i Danae Boronat a Catalunya Ràdio

Fa només una setmana El Món a RAC1 de Jordi Basté va entrevistar als quatre membres de La Sotana, el pòdcast irreverent sobre el Barça i el món del futbol. Joel Díaz, expresentador del Zona Franca de TV3, Manel Vidal, excol·laborador del late night que va ser acomiadat pel gag del PSC i l'esvàstica nazi, així com en Magí Garcia (Modgi) i Andreu Ginola.

El motiu va ser la publicació del llibre La gran enciclopèdia del Barça. En aquella conversa, Joel Díaz va reconèixer que "tinc la gent molt enfadada allà (Catalunya Ràdio)". Ah si? Qui?", va preguntar Jordi Basté. "La Laura Rosel. Truca-la després i diga-li que és culpa teva això", va reconèixer l'ex del Zona Franca.

I és que tant Díaz (ara a L'última hora de Catalunya Ràdio), Magí García (col·laborador de l'Està passant de TV3) i Andreu Juanola, que és el conductor i moderador de La Sotana i que comparteix secció amb Alba Riera al programa El Suplement de Catalunya Ràdio, treballen als mitjans de la Corporació.

Malgrat això, els de La Sotana van concedir la seva primera entrevista a Basté, de l'emissora dle Grup Godó, enlloc de Laura Rosel. Ara, una setmana després Joel Díaz, Magí Garcia i Manel Vidal han anat al programa de la Rosel Catalunya Ràdio, tot i que Andreu Juanola no hi ha pogut assistir per raons professionals.

Danae Boronat al "Zona Franca"

"Bon dia a tots tres", ha començat dient Rosel, abans de dirigir-se a Joel Díaz d'aquesta manera: "Ui, estàs al costat de la Danae (Boronat). Us coneixíeu?". "Ens coneixíem, havíem parlat però no havíem coincidit", ha reconegut Joel Díaz. Però Rosel l'ha seguit provocant: "Has mirat el 'Zona Franca' Joel?". "Sí ara ja sí, que vaig quedar fatal un dia que vaig dir la veritat", ha respot el presentador.

"No li preguntis què li sembla Laura!", ha espetat Danae Boronat que també estava a l'estudi després de participar a la tertúlia esportiva. "Em sembla bé! Jo crec que jo ho feia una mica millor", ha dit l'expresentador amb ironia. Poc minuts després, el compte de Twitter de l'emissora ha publicat la foto dels dos presentadors acompanyat del missatge: "Ja tenen la foto que volíen".

Crítiques a la CCMA

Lluny de quedar-se aquí, Rosel també ha preguntat pel capítol del llibre dedicat a la CCMA: "Dieu que la CCMA és un transatlàntic de funcionaris sobrepagats que serveix de corretja de transmissió mediàtica de l'statu quo sociopolític de Catalunya".

Tot i la contundència de la frase, Díaz ha intentat treure ferro al tema: "El llibre l'hem escrit tots eh. És evident que hi ha una mica d'hipèrbole, però també una mica de veritat". En canvi, Rosel sí que ha volgut dir-hi la seva: "A vosaltres us paguen bé per criticar no? Perquè treballeu a diversos programes de la Corporació". "Sí, però ens podrien pagar millor…", li ha dit Joel Díaz.

Escolta l'àudio aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari