POLÈMICA

El raper Valtònyc esclata contra Toni Soler per un gag de Clara Ponsatí a TV3: "Desgraciat"

El raper exiliat a Bèlgica ha revelat una una conversa amb el presentador de l'"Està Passant": "No participo al seu circ"

Judith Martín, caracteritzada de Clara Ponsatí a l'"Està passant"

La detenció de l'eurodiputada Clara Ponsatí aquest dimarts en ple centre de Barcelona va captar l'atenció dels mitjans i la denúncia de partits i entitats al fet que això era un acte il·legal. Però aquella mateixa tarda, l'Està passant de Toni Soler a TV3 va fer un gag fent burla de la situació de Ponsatí a la secció L'entrevista improvisada de Judith Martín.

L'actriu va aparèixer caractertizada de la política exiliada i el presentador va deixar frases com "Vostè és molt desobedient. Ja des de petita oi?" o "Ja ha portat muda per si l'han d'engarjolar?". Una imitació que va durar fins a deu minuts i que alguns espectadors no van veure gens oportuna. Entre aquests, hi va haver el raper mallorquí, Valtònyc, exiliat a Bèlgica, que ha fet pública una conversa amb el presentador de l'Està Passant de l'any 2022.

En un missatge publicat a Twitter, Valtònyc, ha celebrat que es va negar a participar al programa de Soler, després de veure el gag que havia fet de Ponsatí. "Content d'haver donat la resposta que es mereixia aquest desgraciat al seu moment".

Judith Martín i Toni Soler a TV3

"Que em mengi els ous"

El raper ha adjuntat al mateix tuit una conversa de WhatsApp on un contacte (que parla en nom de l'Està passant) li diu que en Toni Soler vol que ell participi al programa per "gravar un plano". Però ell s'hi nega en rodó amb una contundència absoluta: "Li pots dir al Toni Soler que quan vulgui pot venir a Bèlgica a menjar-me els ous a quatre potes i que no participo en el seu circ d'engreixats per les subvencions públiques".

A la reposta publicada pel raper també s'hi pot veure la resposta que li va enviar Toni Soler, molt molest amb el seu to: "Em fa més llàstima que una altra cosa, però espero que aviat puguis tornar a casa i s'acabi aquesta situació injusta". "Tranquil que no sabràs res més de mi", acaba dient el missatge del presentador.

ETIQUETES:

Deixa un comentari