INTERVENCIÓ

Alfons Arús revela el motiu de salut que ha provocat l'absència d'Angie Cárdenas a "Aruser@s"

La col·laboradora i dona del presentador de La Sexta "està de baixa per una intervenció ocular"

Angie Cárdenas a "Aruser@s"

Alfons Arús va començar el programa Aruser@s d'aquest dimarts traslladant un missatge als seus espectadors de La Sexta en forma de comunicat mèdic. I és que tal i com han pogut comprovar els seus seguidors darrerament hi han hagut moltes baixes, entre elles la d'Angie Cárdenas que feia dies que no apareixia al plató.

"Hem d'inaugurar ja una nova secció. Els entrenadors, quan donen la llista de convocats per al partit següent, també fan un repàs a les baixes. Llavors, crec que hauríem de donar el comunicat mèdic", va començar dient el presentador.

En primer lloc, va explicar que Alba Gutiérrez, havia obtingut l'alta després de dos dies d'absència a causa de les complicacions del seu embaràs. Per si això no fos poc, el presentador català també va avisar que en qualsevol moment podien quedar-se sense el seu realitzador, Dídac Cuní. "Podria sortir pitant", va espetar abans d'assegurar que la seva dona, també embarassada, havia començat a tenir contraccions i podia donar a llum en qualsevol moment.

Després d'això, Arús va voler aclarir què li havia passat a la seva dona, Ángie Cárdenas, que feia dies que no estava present al programa: "Està de baixa per una intervenció ocular", va revelar.

"Espero que sigui un èxit i així tiri menys cafès a partir de la seva recuperació. Si després de l'operació continua tirant cafès com fins ara, i se li continua caient el mòbil, l'operació ha estat un fracàs i ja no hi ha res a fer", va dir en to de broma el presentador i entre els somriures dels seus col·laboradors.

"I tu com et trobes Alfons?", li van preguntar els seus companys. "Jo estic com una rosa", va assegurar Arús. "Estàs lligat a la cadira", li va respondre la seva filla Tatiana Arús.

ETIQUETES:

Deixa un comentari