NOU PROGRAMA

Albert Om torna a TV3 per explicar els últims 100 anys de Catalunya a "Una altra història"

El presentador torna a la cadena pública amb l'objectiu de trobar cent objectes que serveixin per explicar l'últim segle del nostre país

Albert Om presentarà "Una altra història"

TV3 ha anunciat aquest dilluns que comença a preparar un nou programa amb Albert Om que es dirà Una altra història. L'espai que combinarà història, cultura i entreteniment, explicarà la història dels catalans dels últims cent anys a través dels objectes que guarden a casa, com nines, monedes, eines del camp, ràdios i cascos de la guerra, entre d'altres.

Així doncs, el presentador torna a TV3 després de molts anys. Cal recordar que a banda de l'especial d'Àngel Casas emès l'octubre del 2021, Om no havia tornat a conduir cap espai des que va finalitzar l'exitós El Convidat al gener del 2015. Al setembre del 2016, el presentador va fitxar per RAC1 per fer-se càrrec de la franja del vespre amb el programa Islàndia, una feina que seguirà compaginant amb el de TV3.

El nou espai es planteja el repte de trobar els 100 objectes quotidians que expliquin millor la història de Catalunya dels últims 100 anys. La col·lecció de peces resultant, amb grans històries personals al darrere, formarà part d'una gran exposició final en un museu de referència de Catalunya.

Albert Om a "Col·lapse"

Per fer-ho realitat, el programa demana la participació de la societat per trobar objectes antics que amaguen grans històries personals, en una iniciativa per fer-los visibles i anar construint la història social de Catalunya, que quedarà recollida en un arxiu digital.

Un lloc emblemàtic d'una localitat diferent en cada capítol

Albert Om conduirà el programa, acompanyat per dos historiadors, que faran la tria dels objectes més representatius de la nostra història. Cada capítol, que es farà en un lloc emblemàtic d'una localitat diferent de Catalunya, es planteja com un gran esdeveniment en què els ciutadans podran participar portant els seus objectes i explicant les històries personals que hi ha al darrere.

Imatge del nou programa "Una altra història"

Una altra història és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio), basada en el format de "National Treasures" i que la televisió valenciana (À Punt) també va adaptar amb gràn èxit amb Carolina Ferre al capdavant i que ja prepara la seva 3a temporada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari