RENOVACIÓ

Telecinco pren aquesta determinació amb la continuïtat del concurs "25 palabras"

La cadena privada aclareix el futur del concurs de Christian Gálvez que tot i la seva discreta audiència seguirà gravant nous programes

Christian Gálvez a "25 palabras"

Telecinco continuarà apostant pel concurs de Christian Gálvez, 25 palabras tot i la seva modesta audiència. Mediaset ha anunciat aquest dimarts que renova el format que es va estrenar el 19 desembre i que ha aconseguit una mitjana 850.000 espectadors i un 8,6% a Espanya. A Catalunya el concurs va aconseguir un baix 4,9% aquest mateix dilluns.

La cadena privada s'agafa al fet que el concurs ha tingut un bon rendiment en la franja d'edat de 25 a 44 anys (12,1%) i de 45 a 54 anys (10,3%) i que la seva tendencia ha estat a l'alça. Per això, la cadena ha anunciat que començarà a rodar noves entregues "en els pròxims dies".

Així, l'espai seguirà a la graella de Telecinco com fins ara programació es mantindrà de dilluns a divendres a les 19h. Tot i que durant dues setmanes el concurs també va saltar al prime time dels dissabtes, per ara, la cadena no avança si repetirà aquesta opció.

Tot i això, el concurs encara està molt llunt de les seves cadenes rivals i perd contra espais com Y ahora Sonsoles, el Planta baixa, El cazador de La 1 o el Más vale tarde de La Sexta.

Un pot de 300.000 euros

Després d'acumular diners programa rere programa des de la seva estrena, 25 palabras aconsegueix aquest dimarts 7 de febrer el seu pot més alt, amb 300.000 euros. Els dos concursants que disputaran aquest suculent premi comptaran amb l'ajuda de les periodistes Mariló Montero i Irene Junquera i els humoristes Félix Álvarez i Manu Górriz.

ETIQUETES:

Deixa un comentari