STREAMING

SkyShowtime ja té data d'estrena a l'Estat espanyol: Aquest serà el preu i el catàleg

La plataforma arriba al nostre país en plena crisi de les companyies d'streaming i del nou polèmic pla de Netflix

SkyShowtime

La plataforma SkyShowtime ja té data d'estrena a l'Estat espanyol. Serà el proper 28 de febrer quan la companyia d'streaming que ja està disponible a la resta d'Europa, arribarà també a Espanya i Andorra.

El nou servei que ha sorgit de la unió entre NBCUniversal, Sky i Paramount Global, tindrà un preu de 5,99 euros al mes. Tot i això, SkyShowtime arrencarà amb una oferta inicial del 50% per als nous clients, que podran contractar el servei per 2,99 euros al mes. Una tarifa molt més barata que el pla bàsic i amb anuncis de Netflix, que costa 5,49 euros al mes.

L'arribada d'aquesta nova plataforma a Espanya estarà acompanyada de l'estrena de les seves dues primeres sèries originals: el biopic de Bosé, que estarà disponible a partir del 3 de març, i Los enviados, una ficció mexicana protagonitzada per Miguel Ángel Silvestre i produïda per Paramount.

El seu catàleg

El catàleg d'SkyShowtime estarà format per productes d'Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios i Peacock. Entre els més destacats hi haurà 1883, 1923, A Friend of the Family, American Gigolo, Funny Woman, Halo i les temporades 21 i 22 de Ley y orden.

A banda, la plataforma emetrà fins a 21 sèries que van ser eliminades d'HBO Max i clàssics com les diverses sagues de A todo gas, Misión imposible, Star Trek i Jurassic Park. Per als propers mesos també s'estrenaran títols com A Town Called Malice, Fatal Attraction, Grease: Rise of the Pink Ladies, Lioness i Rabbit Hole.

Com puc veure SkyShowtime?

Per veure la nova plataforma hauràs d'entrar al web www.skyshowtime.com o a l'app d'SkyShowtime a través d'Apple iOS, tvOS, o dispositius Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung.

ETIQUETES:

Deixa un comentari