MÉS COMPETÈNCIA

SkyShowtime arriba a Catalunya: Tot el que has de saber de la nova plataforma

Amb un cost de 5,99 euros al mes i una oferta inicial de 2,99 euros si es contracta abans del 25 d'abril inclou un ampli catàleg de sèries

SkyShowtime

Aquest dimarts s'ha estrenat a Catalunya una nova plataforma. Es tracta d'Skyshowtime que ha sorgit de la unió dels catàlegs de NBCUniversal, Sky i Paramount Global i que arriba després d'haver-se desplegat a la resta de països d'Europa.

Amb una oferta especial limitada fins al 25 d'abril de 2,99 euros al mes si es contracta a través de la seva pàgina web, ofereix la possibilitat de compartir els comptes i de reproduir els seus continguts de manera simultània des de tres dispositius. Tota una declaració d'intencions, en contrast amb el nou pla de Netlix que ho limita.

Pel que fa al seu catàleg, SkyShowtime inclou alguns grans èxits de la televisió estatunidenca que no s'havien pogut veure a casa nostra com la preqüela de Yellowstone (1923) , Misión Imposible, Star Trek, A toda marcha o Jurassic Park; 21 títols adquirits a HBO Max; i títols inèdits fins ara com The Offer o Tulsa King, així com l'esperat biopic televisiu de Miguel Bosé que arribarà el 3 de març.

Quant costa SkyShowtime?

Amb un cost de 5,99 euros al mes, són 0,50 cèntims més car que el pla bàsic amb anuncis de Netflix (5,49 euros/mes) i 2 euros més barat que el pla estàndard (7,99 euros), 1 euro més car que la tarifa mensual d'Amazon Prime Vídeo (4,99 euros/mes), 1 euro per sota de la d'Apple TV+ (6,99 euros) i 3 euros menys que HBO Max (8,99 euros).

Com hem explicat, des del 28 de febrer al 25 d'abril la nova plataforma ofereix als nous clients que se subscriguin a través de la web, www.skyshowtime.com, un 50% de descompte sobre els 5,99 i per sempre. És a dir que pagaran un preu de 2,99 euros al mes. Això sí, la plataforma podrà apujar aquest preu en el futur, tot i que mantindrà la reducció amb la resta d'usuaris.

ETIQUETES:

Deixa un comentari