PLATAFORMA

Netflix elimina definitivament els comptes compartits: Així funciona el nou pla

A partir d'ara, tots els subscriptors han d'establir la ubicació principal del compte a través del Wi-Fi i connectar-s'hi almenys una vegada al mes

Netflix anuncia el nou pla

Des d'aquest dimecres 21 de febrer ja no es poden compartir els comptes de Netflix amb persones que visquin fora de casa. La plataforma havia donat uns dies perquè cada usuari digués quina era la ubicació principal de la seva subscripció, a través de la xarxa wifi.

Així, a partir d'ara, tots els subscriptors han d'establir la ubicació principal del compte a través del Wi-Fi, i connectar els seus dispositius almenys una vegada al mes per verificar que formen part del mateix compte. Els subscriptors dels plans Estàndard o Premium tenen la possibilitat d'afegir "subcomptes" per a un màxim de dues persones amb les quals no convisquin.

Els usuaris poden mantenir diferents perfils, però només hi podran accedir des de la llar del titular del compte. Els subscriptors que tinguin el Pla Estàndard i Premium, poden crear un màxim de dos 'subcomptes' per compartir amb dues persones amb les quals no convisquin. Cada usuari extra té un cost de 5,99 euros.

Quines opcions tinc?

Amb el nou pla de Netflix, tots els comptes passen a ser individuals, i només es pot veure la plataforma des d'un altre dispositiu (mòbil o tablet), però no des d'un altre domicili.

 • Per tant, no es poden compartir com fins ara ni el pla Bàsic amb anuncis, ni el pla Bàsic que passen a ser totalment individuals, amb un cost de 5,49 euros i 7,99 euros, respectivament.
 • El pla Estàndard que permet un subscriptor extra per 5,99 euros més, passa dels 12,99 euros (6,50 euros per persona), als 18,98 euros (9,50 euros per persona), un +46.15%.
 • El pla Premium que permet l'opció de dos subscriptors extra (5,99 euros més cadascun), passa dels 17,99 euros a un total de 29,97 euros (9,99 euros per persona). És a dir, que aquells que abans compartien el pla Premium (17,99 euros) entre tres, i els sortia a 6 euros per usuari, ara pagaran 9,99 euros, un +66.5% més per persona.

Com configurar la ubicació principal del meu compte?

 1. Obrir l'aplicació de Netflix al teu televisor, no al mòbil ni a la tauleta. Clicar a l'apartat "Obtenir ajuda" del menú de configuració de la plataforma.
 2. Clicar a "Configura ubicació principal"
 3. Escollir entre rebre un correu electrònic o SMS
 4. Revisa sol·licitud: Obrir el correu electrònic o l'SMS i clicar a l'enllaç que rebràs per confirmar que aquell és el teu televisor.

En cas de no establir la ubicació principal, serà la pròpia plataforma la que ho farà automàticament i designarà com a principal aquella que facis servir més. Una opció que podràs canviar en qualsevol moment.

Altres punts del nou pla de Netflix:

 • El propietari del compte pot controlar qui accedeix al seu compte a través de la nova pàgina "Gestionar l'accés i els dispositius".
 • Els usuaris que comencin a utilitzar el seu propi compte de pagament se'ls permetrà traslladar el seu perfil conservant les recomanacions personalitzades, l'historial de visionat, la llista o els jocs guardats.
 • Quan estiguis de viatge, podràs veure Netflix als dispositius personals o iniciar sessió en un altre televisor (en un hotel o un lloguer vacacional, per exemple).
 • Per afegir subscriptors extra, qui tingui un pla Estàndard o Prèmium pot afegir "subcomptes" per a dues persones com a màxim amb les quals no convisquin. Cadascun dels subcomptes tindrà un perfil, recomanacions personalitzades, nom d'usuari i contrasenya propis, a un cost addicional de 5,99 euros al mes per persona en el cas d'Espanya.

Segones residències

Els subscriptors que vulguin veure Netflix a la seva segona residència, han de complir aquests dos passos:

 • Obrir l'aplicació de la plataforma almenys una vegada al mes als seus mòbils mentre estiguin connectats a la wifi de la seva ubicació principal.
 • Quan arribin al seu nou destí, s'hauran de connectar a aquesta altra xarxa wifi.

ETIQUETES:

Deixa un comentari