BALL DE NOMS

Elisenda Pineda, la més ben situada per agafar el relleu de Joel Díaz al "Zona Franca"

La periodista del "Planta baixa" va gravar un programa pilot a TV3 aquesta setmana però demana "temps" per fer el seu propi espai

Elisenda Pineda a "Planta baixa"

El Zona Franca de TV3 segueix treballant per tornar el més aviat possible a la graella de la cadena pública després de la sortida del seu presentador Joel Díaz. El late night es va emetre per darrera vegada el dijous 27 de gener i el dilluns 30, Díaz va anunciar que plegava arran de l'acomiadament de Manel Vidal pel seu polèmic gag sobre el PSC i l'esvàstica nazi.

Des d'aquell moment, TV3 i la productora del programa Atomic Beat han estat treballant intensament per mirar de reconduir el programa i fins i tot ha fet càstings per trobar a un nou presentador/a que sigui capaç d'agafar el relleu de Joel Díaz.

Entre els noms que s'han postulat hi ha la periodista del Planta baixa, Elisenda Pineda, que segons ha avançat NacióDigital i ha pogut confirmar elmondelatele.cat, aquest dimecres 8 de febrer va gravar un programa pilot. Pineda és la candidata que ara mateix té més opcions de ser la nova presentadora del Zona Franca. "TV3 la vol a ella", han explicat fonts de la cadena a aquest mitjà.

Tot i això, Pineda encara no ha donat el seu sí. La periodista ha demanat més temps i espai per poder fer el seu propi programa i evitar ser una simple substituta de Díaz. Així doncs, el futur del late night ja podria veure la llum al final del túnel, tot i que per ara, segueix obert i sense data de retorn. Els propers dies seran claus per acabar de determinar l'opció més viable.

L'opció de Pineda no ha estat l'única proposta que ha estat al damunt de la taula de la direcció de TV3, que també va pensar en el reporter de l'APM?, Isma Juárez, tot i que aquest va rebutjar la proposta. "Tenir l'oportunitat de presentar un late night és el que li agradaria a qualsevol persona que es dedica a fer comèdia i agraeixo a TV3 que em consideri pel repte, però el context fa que em sigui impossible acceptar la conducció del ZF", va explicar Juárez.


ETIQUETES:

Deixa un comentari