PETICIÓ

Arús es dirigeix a la direcció d'Atresmedia per allargar encara més "Aruser@s": "No ens dona temps"

El presentador de La Sexta s'ha dirigit als responsables de la cadena privada perquè perquè li allarguin mitja hora més el programa

Alfons Arús a "Aruser@s"

Tres hores i mitja de programa de dilluns a divendres, sumades a les quatre hores i mitja dels dissabtes a la tarda, semblen no ser suficients per a Alfons Arús. El presentador líder dels matins amb l'Aruser@s de La Sexta ha tornat a demanar a la direcció d'Atresmedia que ampliïn la durada del seu programa.

Arús que sempre havia fet dues grans peticions a la cadena, fer programa també els dissabtes i començar mitja hora abans cada matí. La primera va ser atesa i des d'aquesta temporada el presentador i els seus col·laboradors també treballen el cap de setmana amb Aruser@s Weekend, que s'emet durant quatre hores i mitja (de 15.30 a 20.00h).

Ara, després d'aconseguir la primera demanda, el català continua intenta-ho amb la seva intenció d'arrencar cada matí a les 7.00h. "Porto temps dient-ho: senyors directius d'Atresmedia, hem de començar mitja hora abans, perquè no ens dona temps", ha dit el presentador durant l'emissió del programa d'aquest divendres, just després d'haver-se vist obligat a tallar un debat sobre l'oliva al Gintònic per donar pas a la següent secció.

Ha estat aquí quan Arús fet evident que no té prou temps per fer les seccions: "Els Vídeos vitals, que era una secció que abans durava 10 minuts, ara en dura 2. On està 'Consejito, consejito'? Ja, pobre, ha mort. On està 'Antonio frena'?". "Dormim massa, hem de començar abans", ha espetat amb ironia Marc Redondo, meteoròleg del programa.

Val a dir que la queixa en tot moment ha estat en to de broma i que l'horari és el mateix des que el programa va fer el salt de 8tv a La Sexta al setembre del 2018. Comença a les 7.30 i s'acaba a les 11h del matí.

Tot i això, sembla que Arús no en té prou i ara falta per veure si la seva demanda serà atesa per la direcció d'Atresmedia. Si fem cas als seus resultats d'audiència espectaculars, aquest mateix dijous va aconseguir un 20,8% i 84.000 espectadors, avançar l'Aruser@s a les 7.00h seria una decisió encertada per a tots aquells que es prenen el primer cafè del dia al davant del televisor.

ETIQUETES:

Deixa un comentari