DIJOUS A LA NIT

TVE tira la casa per la finestra i estrena el nou concurs "Todos contra 1"

La cadena pública espanyola aprofita el partit de Copa del Rei per llançar el seu nou gran concurs en directe amb un pot de 100.000 euros

Raúl Gomez i Rodrigo Vázquez, al plató de "Todos contra 1"

TVE no aixeca el peu de l'accelerador i aquest dimecres ha anunciat una nova estrena per a la franja de màxima audiència. Primer va ser la nova sèrie diària per a la sobretaula, La promesa, després el magazín dels diumenges Plan de tarde amb Toñi Moreno. I aquesta setmana la doble estrena per al prime time: dimarts, Días de tele amb Julia Otero i aquest dijous serà el torn de Todos contra 1.

Es tracta d'un nou concurs de gran format que s'estrenarà aquest dijous 19 de gener a les 22.50. Todos contra 1 estarà presentat per Rodrigo Vázquez i Raúl Gómez i s'eemetrà just després del partit de Copa del Rei entre el Villareal i el Reial Madrid.

Una estratègia de la cadena pública per intentar aprofitar l'expectació que genera el futbol. De fet, aquest mateix dimecres, La 1 repetirà la tàctica amb el Llevant-Atlètic de Madrid i ha programat una segona nit de La Promesa en prime time per donar-la a conèixer a quants més espectadors millor.

Així és Todos contra 1

Un concursant que estarà a plató haurà de competir contra tots els espectadors de Todos contra 1 per intentar guanyar fins a 100.000 euros. Els espectadors a través d'una aplicació mòbil intentaran endur-se el premi sense moure's del sofà i per fer-ho possible, l'espai s'emetrà en directe.

Per aconseguir guanyar el premi, tant el concursant central com l'audiència hauran de respondre a 10 preguntes que no es podran respondre buscant la informació a Internet. Seran proves físiques i científiques en les que el resultat serà un número. Qui s'acosti més a aquest número guanyarà el pot que hi haurà en joc en cadascuna de les 9 primeres proves, que és on s'acumularan els diners.

Quan arribin a la desena i última pregunta, es decidirà si és el concursant o un espectador a l'atzar el qui s'endú el premi. El concursant de plató, comptarà amb diversos comodins i estarà acompanyat per diversos personatges famosos que també hi diran la seva.

ETIQUETES:

Deixa un comentari