XIFRA RÈCORD

TV3 anuncia l'estrena de 30 sèries durant el 2023 i emetrà "Borgen" en català

TV3 reforça la seva aposta per la ficció amb l'estrena de 8 produccions pròpies i una vintena d'estrangeres
 

"Borgen" es podrà veure en català a TV3

TV3 estrenarà un total de 30 sèries en català durant aquest 2023. Una xifra rècord després d'un 2022 sota mínims on les úniques ficcions de producció pròpia van ser Cucut i Després de tu. En total seran 8 sèries pròpies i 22 d'internacionals.

Així ho ha anunciat aquest dimarts el cap del Departament de Ficció i Cinema de TV3, Oriol Sala-Patau al Tot es mou d'Helena Garcia Melero. Entre les estrenes hi haurà vuit sèries produïdes per TV3, en destaquen Bojos per Molière, que s'estrenarà el proper dilluns 23 de gener, de 8 capítols creada per Héctor Lozano (Merlí).

Durant les pròximes setmanes també arribaran La mirada de la Fiona (de 6 capítols de 25 minuts), Cites Barcelona (6 capítols) i Els hereus de la terra, la continuació de La catedral del mar, que s'emetrà a la tardor després de la seva estrena a Netflix i a Antena 3.

"Borgen" i "El Paradís de les senyores"

A banda de les sèries pròpies, també n'hi haurà d'estrangeres com l'exitosa Borgen, l'alemanya Babylon Berlín, la italiana L'amica geniale (que s'emetrà els diumenges després del 30 Minuts), La Mansió Beecham (el Regne Unit), Hotel Europa (Alemanya), Roots o Miss Scarlet & The Duke, ambdues dels Estats Units.

A l'estiu, TV3 recuperarà el Paradís de les Senyores amb la tercera temporada. Tot i això, les 30 sèries no s'emetran totes pel canal de TDT de TV3, sinó que algunes només estaran disponibles al 3alacarta, segons ha explicat Sala-Patau.

"Hi ha 11 produccions més que estan en fase de preproducció i que podrien veure la llum el 2024", ha avançat el cap de Ficció. En total, TV3 ha invertit en aquestes 3,4 milions d'euros i xifra en 11,4 milions el pressupost per als nous projectes amb els quals ja treballa.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. EDU

    Mentrestant, series com Herois i Misfits segueixen mes penjades q un pernil. Pfff…

Deixa un comentari