MOVIMENTS

Telecinco prepara un nou programa diari amb Paz Padilla i la productora d'Ana Rosa

La cadena privada grava un pilot d'un nou espai diari amb "Unicorn Content", la productora d'Ana Rosa Quintana

Paz Padilla a Telecinco

Telecinco ja fa dies que ha començat a promocionar el retorn de Paz Padilla a la cadena un any després de la seva polèmica sortida de Sálvame que va suposar el seu acomiadament i la posterior readmissió. Ara la cadena de Mediaset immersa en una crisi d'audiència sense precedents, vol recuperar a la còmica que ben aviat reapareixerà per conduir la nova etapa del programa Déjate querer.

I no només això, Padilla també podria saltar a la franja de tarda o a l'access prime time, segons van avançar aquest dilluns Yotele i el periodista de RAC1, Rocco Steinhöusser. Tant és així, que Paz Padilla ja ha gravat un programa pilot d'entrevistes diari amb Unicorn Content, la productora d'Ana Rosa Quintana, tal i com ha pogut verificar elmondelatele.cat.

Aquest dimarts 17 de gener serà quan es gravarà la proposta definitiva que es presentarà a la cadena. Malgrat que encara no s'ha decidit en quian franja s'emetria, la intenció seria que aquest nou format ocupi l'access prime time per competir contra El Hormiguero. No obstant això, no es descarta que fins i tot pugui acabar sent el relleu del Sálvame de Jorge Javier Vázquez, tot i que encara avui segueix sent un dels espais de més audiència de la cadena.

Una altra opció seria ocupar el buit que deixarien els concursens 25 palabras y Reacción en cadena, que tampoc han aconseguit enganxar a l'audiència. D'aquesta manera, Paz Padilla tornaria a les tardes de Telecinco i ho faria amb la productora d'Ana Rosa Quintana amb la qual Sálvame ha mantingut una guerra oberta des de l'emissió del docuemntal de Rocío Carrasco.

ETIQUETES:

Deixa un comentari