DIVERTIDA SITUACIÓ

Santi Millán deixa sense paraules a Marc Giró pel que va fer en una discoteca gai: "Allà dins…"

L'actor català va ser el convidat de "Late Xou" el programa de La 1 de TVE que es va quedar amb només 19.000 espectadors i un 2,6% de quota

Santi Millán i Marc Giró a "Late Xou"

Marc Giró no ha començat amb bon peu a La 1 de TVE. La cadena pública espanyola va estrenar el passat diumenge 15 de gener per a la desconnexió de Catalunya un late show anomenat Late Xou amb marc Giró amb un fluix 3,5% de quota i només 40.000 espectadors. Unes dades que encara van caure més aquesta setmana amb un 2,6% i 19.000 espectadors.

L'espai que s'emet a continuació de La película de la semana que va reunir a 187.000 seguidors i un 9,9%, i va ser la segona opció de la seva franja, no va poder retenir als espectadors i va caure gairebé 1 punt i 21.000 espectadors respecte a l'estrena.

No va ser l'únic fracàs sonat de la nova temporada de RTVE Catalunya. Aquest mateix diumenge, els nous programes Sex Band i Mapes mentals d'Ana Boadas a La 2 van quedar-se amb 9.000 espectadors (0,7%) i 15.000 (0,9%) respectivament. En favor seu, val a dir que s'emeten en un horari força intempestiu i havent de competir contra el TN Migdia de TV3.

Santi Millán i Marc Giró a "Late Xou"

"Vaig acabar a un 'cuarto oscuro' amb José Corbacho"

Sigui com sigui, el segon programa Late Xou va comptar amb l'actor i presentador Santi Millán com a convidat principal i va explicar una anècdota ben sonada.

"M'han explicat que quan estaves a 'La Cubana' anàveu a la 'Metro', una discoteca gai mítica de Barcelona", va dir Giró a l'actor. "Un dia vaig anar-hi amb el José Corbacho i ens vam posar a jugar a una màquina de bàsquet que hi havia al mig de la discoteca situada just al davant del 'cuarto oscuro'. Jo vaig tirar la pilota i va anar a parar a dins de la foscor", va explicar Santi Millán.

"Pels que no sàpiguen que hi passa allà dins… "Ojos que no ven, polla que te llevas"", va espetar Giró. "Vam esperar a veure si la pilota sortia de l'habitació però no sortia i vam haver d'entrar a buscar-la i clar… Allà dins no es veu res i nosaltres portàvem un encenedor que ens va permetre tenir com flaixos del que passava allà i déu n'hi dó!.. molt enriquidor!"

"Aquesta pilota la té un amic meu!", va etzibar el presentador entre somriures. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari