DEP

Mor als 45 anys Annie Wersching, actriu de "24" i la Tess de "The last of us"

L'actriu coneguda per sèries com "24" o "The Vampire Diaries" ha mort a causa d'un càncer que li havien diagnosticat fa dos anys

Annie Wersching

Annie Wersching, l'actriu que va participar la sèrie 24 i va posar veu i gestos al personatge de Tess al videojoc de The last of us, ha mort als 45 anys d'edat a causa d'un càncer diagnosticat fa dos anys. La notícia ha estat confirmada a través d'un comunicat pel seu marit Stephen Full: "Avui hi ha un forat molt profund a l'ànima d'aquesta família. Però ella ens va deixar les eines per omplir-lo".

"Mentre conduïa als nostres fills, els veritables amors de la seva vida, pel sinuós camí d'entrada i el carrer, ella cridava adeu!, fins que vam estar fora de l'abast de l'oïda i en el món", afegeix l'escrit al qual ha tingut accés la CNN.

L'actriu es va convertir en una cara habitual de les sèries americanes 24, Runaways, The Vampire Diaries, Bosch o General Hospital, entre d'altres.

La intèrpret va posar veu i gestos a Tess, de la sèrie The last of us, que precisament aquest dilluns estrena el seu tercer episodi a HBO Max. Val a dir que ja diagnosticada de càncer, va continuar treballant i va aparèixer a programes com The Rookie i Star Treck: Picard, interpretant a Borg Queen, dues dècades després del seu debut com a actriu en un episodi de Star Trek: Enterprise, on va interpretar a Liana.

A la seva darrera publicació a Instagram al mes d'agost del 2022, l'actriu va publicar una foto on apareixia visiblement més prima.

Darrera publicació d'Instagram d'Annie Wersching

ETIQUETES:

Deixa un comentari