BENIDORM FEST

Miki Núñez fitxa per TVE i copresentarà "La Noche del Benidorm Fest"

El cantant de Terrassa i representant d'Espanya a Eurovisió 2019 conduirà les gales al costat del presentador de "El comodín de La 1"

Miki Núñez

TVE ha anunciat el nom dels encarregats de conduir els programes previs i posteriors del Benidorm Fest 2023. Es tracta d'Aitor Albizua, presentador del concurs El comodín de La 1, i Miki Núñez, copresentador d'Eufòria i exrepresentant d'Espanya a Eurovisió el 2019.

El cantant terrassenc i Albizua seran els encarregats de conduir les gales que duran el nom de La Noche del Benidorm Fest. Els seus noms arriben poques hores després que el valencià Màxim Huerta, comuniqués que havia decidit ser baixa a la segona edició del certamen musical per escollir el representant d'Eurovisió.

Amb aquesta decisió, la cadena pública espanyola premia a Albizua, que ha aconseguit consolidar la seva franja a les tardes de La 1 amb El Comodín,. El concurs s'emet just abans del també exitós El Cazador conduït per Rodrigo Vázquez que també formarà part de la presentació del Benidorm Fest, acompanyant a Mónica Naranjo i Inés Hernand en la conducció de les gales finals.

Però la notícia més destacada és el fitxatge del cantant Miki Núñez, que segueix amb una carrera televisiva fulguruant, després del seu èxit com a presentador a Eufòria, Got talent i a les Campanades de TV3. La transmissió del raïm al costat de Mariona Escoda va aconseguir 1.197.000 espectadors i un espectacular 43,1%.

Així serà La Noche del Benidorm Fest

La Noche del Benidorm Fest servirà com a prèvia i post de les dues semifinals, que se celebraran el 31 de gener i el 2 de febrer, amb un previ i un post amb tot el que succeeixi dins i fora de les gales. Abans de cada semifinal, oferirà les primeres imatges dels assajos dels 18 aspirants, així com les seves sensacions abans de pujar a l'escenari de Benidorm.

La nit de la gran final del 4 de febrer es completarà amb un post on Núnez i Albizua faran la primera entrevista al guanyador de la segona edició del Benidorm Fest i que per tant serà el representant d'Espanya a Eurovisió 2023.

ETIQUETES:

Deixa un comentari