INCORPORACIONS

"Eufòria" anuncia les dues 'coach' que substituiran a Carol Rovira

El concurs musical de TV3 dona a conèixer els noms dels coachs de la nova edició el dia que arrenca la fase final del càsting

Paula Malia i Clara Luna

TV3 celebra aquest cap de setmana la fase final del càsting de la segona edició d'Eufòria que s'emetrà al març del 2023. Abans de saber quins seran els 16 concursants del concurs musical, l'espai ha anunciat la incorporació de dos nous membres per a l'equip dels coach del programa.

Es tracta de l'actriu Paula Malia i la cantant Clara Luna, que també formen part del jurat a la fase final dels càstings. La primera s'incorpora a la nova edició com a coach d'interpretació, després d'haver participat en sèries com Valeria, L'última nit del karaoke, Benvinguts a la família o Cites. Malia subsituirà a Carol Rovira que abandona el programa.

Pel que fa a Clara Luna, s'incorpora al departament musical del programa com a coach de veu. Luna és professora a l'Escola Superior del Taller de Músics, ha treballat amb artistes com Bobby Mcferrin i és Premi Enderrock 2007.

Entre els que repeteixen hi figuren:  

  • Daniel Anglès: el director artístic de la primera edició del programa repeteix en aquesta segona temporada. El director, creador i productor seguirà al capdavant del disseny de les actuacions del programa.
  • Albert Sala: torna com a coreògraf, després d'haver triat el cos de ball del programa a l'spin-off Eufòria Dance.
  • Jordi Cubino: el compositor, productor i autor de renom internacional serà el productor musical de la nova temporada

ETIQUETES:

Deixa un comentari