INFILTRAT

El "Pequeño Nicolás" reapareix al "Días de tele" de Júlia Otero: "No vaig fer mal a ningú"

El jove madrileny va ser un dels convidats del nou espai poques setmanes abans d'enfrontar-se a un nou judici

El "pequeño Nicolás" a "Días de tele"

Días de tele, el nou programa de Júlia Otero a La 1 de TVE es va estrenar aquest dimarts, 17 de gener amb una bon 12,7% de quota a Catalunya (11,5% a Espanya) i líder entre les 23.30 i la 1.15h. En total seran 13 entregues que s'emetran cada dimarts en horari de màxima audiència a la cadena pública espanyola.

Al primer programa, Otero va sorprendre amb una entrevista a plató a Francisco Nicolás, més conegut com "El pequeño Nicolás", només unes setmanes que s'assegui al banc dels acusats.

El programa va fer un repàs de les notícies i polèmiques que Nicolás havia protagonitzat, com el fet que, suposadament, s'havia fet passar per agent del CNI, assessor de la Moncloa o intermediari de la Casa Reial. Uns episodis pels quals el madrileny haurà d'anar a judici el proper mes de febrer. "Jo confio en la Justícia. No tinc antecedents penals. Les sentències que tinc estan recorregudes i estem a l'espera", va explicar Nicolás.

Otero va intentar treure l'entrellat de com havia estat possible que el noi hagués pogut arribar tan lluny amb les seves suposades mentides amb només quinze anys d'edat. Francisco va confessar que "jo tampoc m'ho explico encara ara": "És com si veiés el resum d'una altra persona i em fascina fins i tot a mi". "M'ho vaig creure tant que crec que els altres pensaven que era perquè seria veritat", va reflexionar el jove.

Júlia Otero a "Días de tele"

"No vaig fer mal a ningú"

El "Pequeño Nicolás" va intentar treure ferro als seus actes: "Han passat 8 anys i mig i penso que jo no vaig fer mal a ningú. Hi ha un informe psiquiàtric en el qual diuen que, amb 15 anys, comences a discernir entre el bé i el mal. És quan començo a estar en aquests mons que no em corresponien i vaig creixent. Vaig veient el que feien els grans i volia imitar-los, perquè volia ser important", va explicar Francisco.

"El que passa és que el poder és com un explosiu, o es toca amb molta delicadesa o explota. I jo crec que va explotar perquè era una persona molt jove. M'havien d'haver donat dos clatellots, enlloc de donar-me poder", va admetre Francisco.

ETIQUETES:

Deixa un comentari