BRONCA

Anne Igartiburu esclata en directe contra el marit de Núria Roca i li diu impresentable

La presentadora basca va participar a "La Roca" i va esbroncar al marit de la valenciana després dels seus comentaris sobre el ‘coaches’

Anne Igartiburu a "La Roca"

La Roca, el programa de Nuria Roca d'aquest diumenge a La Sexta va viure un moment de màxima tensió entre el marit de la presentadora, Juan del Val i la periodista de TVE, Anne Igartiburu. La presentadora basca va entrar per vidoconferència i l'espai va recordar les crítiques que del Val havia llançat cap a les persones que es dediquen a fer de coach.

"Per quan la detenció, que hi hagi una llei perquè detinguin a tots els coach?", havia arribat a dir Juan del Val. Una declaració que va Nuria Roca va intentar matisar: "És que una cosa és que no t'agradin els coach i una altra és que demanis presó per a ells". "A mi no és que no m'agradin els coach, el que dic és que tenen un comèdia grandíssima", va insistir ell.

Just en aquest moment, Nuria Roca va connectar en directe amb Anne Igartiburu deixant descol·locat al seu marit. I és que la presentadora de TVE també fa de coach i fins i tot ha publicat un llibre sobre el tema. En veure que Igartiburu apareixia a les pantalles, Juan del Val va intentar recular sense gaire èxit: "Tots els coach han d'anar a la presó menys Anne Igartiburu".

"Núria, tu saps que jo t'adoro, m'encanta estar a 'La Roca', però el teu marit és una mica impresentable tia", va etzibar Anne Igartiburu. Després d'això, Nuria Roca va intentar posar pau entre todos dos i li va recordar que el dijous havien coincidit tots tres a El Hormiguero i Juan del Val havia estat agradable amb ella. "L'adoro, però quina poca fe en l'autoconeixement company", va insistir Igartiburu.

Roca, del Val i Igartiburu a La Sexta

"Tu no saps l'esforç que hi ha al darrere d'escriure un llibre", va dir Nuria Roca. "Clar que ho sé", li va respondre el seu marit entre somriures recordant que ell també és escriptor.

"És que a del Val li agrada ficar-se amb tothom", va continuar dient la presentadora amb ironia. "Farem una cosa, del Val, tu m'envies un llibre teu i jo et dedico el meu, amb tot el meu afecte perquè trobis la llum i perquè sàpigues que has de pensar en positiu", va acabar dient en to de broma per matar el tema.

ETIQUETES:

Deixa un comentari