TV3 aposta per una minisèrie d'"Agatha Christie" per ocupar el buit de "Crims"

"El misteri d'El Cavall Cendrós", la minisèrie d'Agatha Christie

La cadena pública emetrà "El misteri d'El Cavall Cendrós", una minisèrie de dos episodis de la "BBC One"

Amb el final de Crims, els dilluns a la nit queden orfes a TV3. Tot i això, el proper 12 de desembre la cadena intentarà mantenir als espectadors fidels al programa de Carles Porta amb l'emissió d'una minisèrie de la BBC One sobre un crim basat en una obra d'Agatha Christie i que es va estrenar l'any 2020.

La minisèrie de dos episodis de la BBC One porta per nom El misteri d'El Cavall Cendrós i està encapçalada per Rufus Sewell.

A la sèrie, la policia troba una llista misteriosa de noms a la sabata d'una dona morta. Quan l'antiquari Mark Easterbrook s'assabenta que ell hi surt amb nom i cognom, de seguida es posa a investigar pel seu compte per què és en aquesta llista. Les seves indagacions el porten a El Cavall Cendrós, el lloc on tres dones d'un poble llegeixen el futur a la gent.

En Mark Easterbrook no creu ni en vidents ni en bruixes, però a mesura que van morint les altres persones de la llista, es veu abocat a pensar que és víctima d'un mal d'ull. Al seu voltant tot s'enfonsa, l'únic que es manté ferm són les seves ganes de saber qui el vol matar i com ho pot evitar.

Capítol 1

La policia troba una llista de noms dins la sabata d'una dona morta. Quan en Mark Easterbrook descobreix que ell hi surt amb nom i cognom, de seguida es posa a investigar pel seu compte. Vol saber per què és a la llista i què li pot suposar. Des de les primeres indagacions, totes les pistes que troba el porten a un poble que no coneixia.

Capítol 2

A mesura que van morint les persones de la llista que la policia va trobar a la sabata d'una dona morta, en Mark Easterbrook té més clar que aviat li tocarà morir a ell. Al seu voltant no hi ha res que vagi bé i les seves investigacions l'empenyen a creure el que mai s'hauria imaginat: que és víctima d'un mal d'ull. Necessita saber qui el vol matar i com es pot salvar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari