ESCÀNDOL Patricia Conde torna a esclatar contra "Masterchef" i denuncia consum de drogues

Patricia Conde i Jordi Cruz a "Masterchef"

La presentadora modifica el post que va escriure després de la final i denuncia que alguns concursants haurien pres drogues

Dos dies després de l'emissió de la final de Masterchef Celebrity 7, l'actitud d'una de les seves concursants continua generant tota mena de titulars. Tot va començar quan l"actriu i presentadora Patricia Conde va ser la protagonista del tram final del programa amb una actitud de desgana quan es jugava el tram decisiu per guanyar.

Tot i que Conde ja va donar les seves explicacions després de la gala de TVE, ara l'ha tornat a dir encara més grossa. La presentadora que ja havia carregat contra el programa assegurant que "la televisió és mentida", ara ha editat el mateix missatge, eliminant gran part del contingut, i afegint més llenya al foc.

En aquesta tercera versió, Patricia Conde afirma que està "eternament agraïda per l'oportunitat i perquè tots m'hagin conegut una mica més", però afegeix un missatge directe a "la cap" per qüestions relacionades amb "els nois de xarxes del programa".

"Contracteu algun psicòleg"

"Cap, diga-li als nois de les xarxes del programa (que són meravellosos) que deixin d'escriure coses feridores contra mi. Jo parlava del perill de les xarxes, no de salut mental. El que insinuo és que contracteu algun psicòleg per al programa perquè ens expliqui el perquè de les coses. Que et digui "No estàs boig, t'han apagat el forn. Però tranquil, que no seran molt durs", per exemple", escriu, en una clara acusació a la direcció del programa de manipular els electrodomèstics per generar-los problemes, un boicot que denuncia.

Un dard que va en la línia del que ja va explicar un altre ex concursant, Xuso Jones, quan va dir que en algunes proves canviaven plats de lloc per a provocar situacions de tensió i caos.

"Jo mai m'he drogat, d'altres sí"

Però el més fort encara havia d'arribar i Patricia Conde ha afegit això: "Jo només tenia son, en la meva vida mai m'he drogat, i en un programa de TV amb 14 càmeres enfocant-me no faria una cosa així. Soc bona, però no idiota. M'estimo, em respecto i vull el millor per al meu fill i per a mi. Saps perfectament qui són les dues persones d'aquesta edició que sí que ho han fet, tots els dies. Mira't les imatges del dia de l'hipòdrom per exemple. Em passen a mi el mort".

Una dura insunuació que dona a entendre que dos dels companys del concurs haurien pres drogues en aquella escena, tot un escàndol. I acaba dient el següent:

"Em vau dir que estigués graciosa, que fes acudits i tal. Quan em vau fer fora, tres setmanes i no vaig poder gravar A todo tren 2 que és el que volia. Així ho vaig fer… La meva cuina era una mica lenta, però eficient. S'han donat coses pitjors per bones i, a més a més, vaig tornar amb l'actitud canviada com em vau dir. Estava graciosa com volíeu, així que poseu-vos d'acord. La meva actitud va estar bé perquè ja no tenia por".

La tercera versió del post de Patricia Conde al seu Instagram

La productora de "Masterchef" ho nega

Davant d'aquestes acusacions, la productora del programa, Shine Iberia, s'ha vist obligada a respondre amb aquestes paraules:

"Shine Iberia lamenta i nega les acusacions llançades per Patricia Conde cap a l'equip del programa així com cap a la resta dels concursants de l'última edició de MasterChef Celebrity, comentaris incerts que atempten contra l'honor de totes les persones involucrades en la producció"

D'aquesta manera, nega que durant les gravacions del concurs hagi permès que alguns concursants es droguessin.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Anonimo

    ¿Dónde ha dicho eso? Porque en su Instagram no sale eso…….

Deixa un comentari