Les noves sèries d'anime que arribaran al SX3 aquest 2023

El SX3 estrenarà dues sèries d'anime amb nenes com a protagonistes, a més de nous capítols d'"El detectiu Conan"

L'any que ve, el SX3 estrenarà dues noves sèries d'anime amb nenes com a protagonistes, dins del món X3: "Sakura, la caçadora de cartes: les cartes transparents" i "Ronja, la filla del bandoler", estrenada el 8 de desembre.

A banda d'aquestes dues, també arribaran dues produccions més d'anime amb un gran èxit mundial, la sèrie "Black Clover" i dues pel·lícules de "My Hero Academia", a més de nous capítols d'"El detectiu Conan".

Així ho ha fet públic aquest divendres la directora del canal infantil de TV3, Laia Servera al Saló del Manga de Barcelona on també ha anunciat que per als més nostàlgics i dins de L'Hora Boomer es tornarà a emetre "El món d'en Beakman".

Nova temporada d'"El detectiu Conan": capítol 1.000

A més i també a l'X3 arribaran més i noves aventures de Conan Edogawa, el detectiu més famós de l'X3. S'emetran noves temporades d"El detectiu Conan": 100 capítols nous (del 998 al 1097) d'aquest nen investigador que ajuda desinteressadament a la policia en els casos més difícils.

Així és "Black Clover"

Sèrie d'anime basada en el manga del mateix nom i un dels títols més potents que ara mateix és tendència entre el públic preadolescent i adolescent. És una sèrie ubicada en un món de fantasia, ple de màgia i encanteris que transporta a un univers amb reminiscències de Harry Potter.

"Black Clover" transcorre en un món en que la màgia té una importància vital: tothom té poders màgics i habilitats per controlar-los, excepte l'Asta, el protagonista de la història. És l'única persona d'aquest món nascuda sense cap màgia i per compensar-ho es focalitza en l'entrenament físic. En canvi, un altre dels personatges principals de la trama, Yuno (orfe, com Asta, i criats plegats) ha nascut amb un poder màgic immens i un gran talent per controlar-lo. La rivalitat que hi ha entre tots dos és un dels pilars de la sèrie. El somni d'Asta és arribar ser el Rei dels Mags, és a dir, el més poderós, tot i que tenir cap tipus de poder màgic. Aquest objectiu el faran superar tots els obstacles que es vagi trobant.

"Black Cover"

Un dels animes amb més èxit dels últims anys. Després de l'estrena coincidint amb el Manga Barcelona de la primera pel·lícula de la saga, "My Hero Academia: dos herois", el primer trimestre del 2023, a l'X3 s'estrenaran les altres dues pel·lícules: "My Hero Academia: el despertar dels herois" i "My Hero Academia: Missió mundial d'herois".

"My Hero Academia"

Anime basat en un manga d'èxit que ens introdueix en un món en que més de la meitat de la població ha desenvolupat superpoders i això ha anat separant herois de malvats. En aquest context creix en Izuku Midoriya, el principal somni del qual és seguir els passos del seu ídol, All Might. Però hi ha un problema, i és que en Izuku no ha desenvolupat cap tipus de superpoder i no pot entrar com alumne a l'Acadèmia dels herois. La seva sort canviarà quan conegui personalment a All Might que el farà hereu dels seus poders.

Pel·lícula "My Hero Academia: el despertar dels herois"

Izuku i els altres estudiants de l'escola són enviats a treballar com herois a una càlida illa del sud del Japó, on també troben temps per relaxar-se. Aquesta calma, però, s'acaba aviat en aparèixer un grup de malvats. La pel·lícula introdueix un nou personatge, un malvat anomenat Nine.

Pel·lícula, "My Hero Academia: Missió mundial d'herois"

En Deku el persegueix la policia en ser acusat d'assassinat en massa. Mentre ell fuig i intenta defensar-se i netejar el seu nom d'aquesta acusació, la resta de superherois han d'enfrontar-se a un incident que afecta tot el món.

"Sakura"

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. JESÚS COLMENA BENAVENTE

    És necessari que torni de nou l'antic canal 3XL, perque un ò dues animes al canal SX3 hi és insuficient encara, de moment. És una vergonya que la sèrie d'anime RANMA 1/2 tingui que veure-la a Internet des-de ordinador ò des-de telèfon mòvil cada nit a les 22'00 hores. TV-3 hi deberia fussionar el Canal 33 amb el canal Esport-3 en només un sol canal, i allargar més hores nocturnes del canal SX3 fins a la matinada, les 24 hores diàries, perque hi hagi una nova programació juvenil nocturna amb més animes a les nits, com va passar fa 11 anys al 2012, amb el dessaparegut Canal 3XL. A Alemanya, el canal juvenil i de entreteniment anomenat Prosieben Maxx emet cada divendres setmanal L'HORA ANIME (ANIME NIGHT), des-de les 20'15 hores fins a altes hores de la matinada, non stop. Per què TV-3 n'hi fa el mateix que ells…? Qui recorda el estimat programa anomenat "Manga!" al Canal 33, que va pressentar Oscar Valiente a l'any 1997, fa 26 anys ja…?
    El Canal 3XL ha de tornar de nou desprès de 11 anys a l'oblit, amb mès força que abans, ja, sigui com sigui!! I que el canal SX3 emeti en català i sense cap censura, la sèrie d'anime BOLA DE DRAC SÚPER, que està maltractada amb censura, al canal estatal espanyol Boing.
    I això n'hi és tot encara: Espanya hi necessita un nou canal d'anime de televisió gratuit a la TDT, al nostre pais ja, com actualment ja hi tenen a altres paissos al món, com per exemple: Alemanya (Prosieben Maxx), França (Mangas, Game One i J-One), Emirats Àrabs (Spacetoon), Portugal (Biggs i SIC Radical), Rússia (2X2 i FAN), i Xile (ETC-TV). A Petición Pública per Internet, ja s'hi estàn recollint signatures per aquesta causa, aqui, a aquesta web següent:

    http://www.peticionpublica.es/pview.aspx?pi=ES81910

    Espanya hi necessita el dessitjat canal d'anime de televisió gratuit a la TDT, com ja hi tenen a altres paissos cadascun. Per què no…? Amb un canal d'anime de tv a la TDT aqui a Espanya, hi hauria també llavors, programes de videojocs, programes de música jpop i kpop, doramas (telenoveles coreanes), cinema asiàtic, cinema de kage eiga, cinema d'arts marcials, programes documentals sobre el Japó (gastronomia, tradicions, esports, turisme, natura, cultura, oci, Història, etc.), i moltes coses més, com emetren els canals de televisió francesos Mangas, Game One i J-One, cadascun. Per qué no…? N'hi és una mala idea. Per això es el per què Espanya hi necessita el dessitjat canal d'anime de tv gratuit a la TDT, aqui al nostre pais, d'una vegada per totes. Tinc tota la raó, oi…? S'ha de parlar molt d'aquest tema a les xarxes socials i a salons de còmic i de manga que es fan aqui a Catalunya i a Espanya, perque hi és necessari pel futur de l'anime a la televisió aqui a Espanya, en vista del maltractament amb censura de BOLA DE DRAC SÚPER al canal Boing, i per la manca d'animes a les televisions nacionals d'Espanya, cadascuna. Jutjar vosaltres mateixos, si us plau, moltes gràcies.

Deixa un comentari