NOUS PROGRAMES Eloi Vila torna a pujar "Al Cotxe!" de TV3, ara els dissabtes a la tarda i amb aquests convidats

Carol Rovira amb Eloi Vila "Al Cotxe!

Els dos primers convidats del programa seran els eufòrics l'actriu Carol Rovira i el coreògraf Albert Sala

El programa de converses íntimes amb Eloi Vila al capdavant torna aquest dissabte, 3 de desembre, a les 19.05, a TV3. Al cotxe!, que ja fa cinc anys en emissió canvia d'horari i ocuparà la franja prèvia al concurs de Llucià Ferrer, Atrapa'm si pots.

Eloi Vila, conductor del vehicle i alhora entrevistador compatarà en aquesta primera entrega a l'actriu Carol Rovira i el coreògraf Albert Sala, coneguts per la seva participació al talent show Eufòria i pel seu protagonisme al nou programa Eufòria Dance, que es va estrenar aquest divendres.

Durant el trajecte, tots dos expliquen com van viure l'èxit d'Eufòria i el bon ambient que es va crear entre tot l'equip. També faran un repàs de les seves trajectòries vitals i professionals en una conversa amb Eloi Vila que permetrà conèixer més a fons aquests personatges tan carismàtics.

En properes entegues també pujaran la Mariona i la Núria d'Eufòria o els actors Abel Folk i Biel Duran.

Més de 300 convidats

Durant cinc anys d'emissió, Al cotxe! hi han pujat més de 300 persones. La clau de la bona acceptació del programa és que, més que entrevistar els convidats, Eloi Vila genera un clima de complicitat que li permet conversar sobre tota mena de temes, tant professionals com personals, per conèixer millor la persona que hi ha darrere la imatge coneguda de personatge.

ETIQUETES:

Deixa un comentari