PER OBLIDAR El pitjor "Joc de Cartes" al Baix Ebre amb dos suspensos, tensió i llàgrimes: "Fatal, horrible"

La Susana a "Joc de Cartes"

El programa de Marc Ribas va viure una de les seves entregues més deficients amb plats en mal estat i locals plens de brutícia

Nou Joc de Cartes ben carregat de tensió i polèmiques. Aquest dimecres, el programa de Marc Ribas va viatjar fins al Baix Ebre per buscar al millor restaurant informal i es va trobar de tot amb uns concursants que van acabar plorant. Sigui com sigui, l'espai va tornar a arrasar amb 526.000 espectadors i un 27,2%.

Però anem a pams, el programa va començar a La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la jove Susana Teresa Lees d'orígen anglès i que només fa un mes i mig que ha obert el local en una urbanització de l'Ametlla de Mar. Amb un marit pescador com es vantava de recordar una vegada i una altra, tot feia preveure un bon producte mariner, però no va ser així.

Ja a la inspecció que van fer a la cuina es van trobar un forn ple de brutícia i amb unes patates a dins que després se les trobarien al plat. "Si li fan una inespecció no li deixen obrir el local. No menjaré a gust", va dir la Mari, una de les concursants.

El forn de "La Tasca"

"No em de gust menjar res, vull una amanida", va reiterar la Mari, després de veure la poca higiene de la cuina. "Prefereixo una cosa crua que no passi pel foc", va afegir, davant la sorpresa del Marc. El moment més incòmode va arribar quan li van servir el plat al Marc. "No us han agradat les meves patates? Per què?", va dir Ribas amb cara de sorpresa i les rialles de les seves companyes.

"Li he posat un 0 a la cuina perquè no m'ha agradat res", va dir la Mari. Una nota que va ser determinant per al suspens que va aconseguir La tasca amb un 4,7 de nota mitjana.

Una carn en mal estat

El segon àpat va ser a Los Banys, el restaurant que el Gerard Riera va obrir a Tortosa. Però les seves rivals van començar de pega quan es van trobar una panerola. "Ahir vaig sentir fàstics i avui ja tinc una bombolla a la boca", va dir la Mari.

La Susana de La Tasca era vegeteriana i sembla que això no va agradar al Gerard. "Ja comencem amb les putes vetegarianes", va criticar des de la cuina. Una expressió que va ser molt críticada pels espectadors a les xarxes socials. Però lluny de millorar l'experiència culinaria del primer restaurant, el menjar encara va anar a pitjor amb unes braves cremades, una carn passada i una hamburguesa vegetal que "picava".

"Aquesta carn està al límit, no està bé", va confirmar el Marc.

La Yolanda tastant la carn passada

Tot plegat van fer que la Yolanda estigués a punt de vomitar al mig de la taula i va haver d'anar al bany. "Fas mala cara", li va dir el Marc a la concursant. "No em trobo mot fina. M'han agafat fàstics. Vull anar al lavabo", va respondre ella.

"Fatal, horrible, molt malament", va espetar la Yolanda després de recuperar-se. "Li he posat un 0 al menjar", va dir la Susana. En efecte, el menjar es va endur un insòlit 2,7 de nota mitjana i el restaurant del Gerard un altre suspens, amb un 4,9.

El tercer restaurant va ser La Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Tot i que els plats tampoc van entusiasmar, el local va ser el més ben puntuat amb un 7 de nota mitjana.

El darrer participant va ser Lo Raconet de Fermín a Deltebre, de la Yolanda Ramos on la seva mare encara valida els plats.

El local no va agradar gens als seus rivals, amb una terrassa amb el sostre ple de brutícia. El menjar tampoc va destacar amb uns plats massa oliosos i un arròs amb vedures i patates que va sorprendre als seus rivals. "L'arròs està passat i mai es posa patata". La Yolanda va aprovar per la mínima amb un cinc pelat.

Una confrontació amb llàgrimes

Les desavinences entre els participants i els suspensos de dos restaurants van provocar una confrontació més tensa que mai. La Susanna es va esfondrar quan va veure el seu 4,7. "Jo li vaig posar un 0 a la cuina. Era bruta i ella ho sap", li va reconèixer la Mari. "No vaig tenir temps de netejar-la", va dir la noia que va esclatar a plors i va sortir un moment de la taula.

"Perdó, ja està. Acabo d'obrir i no m'ajuda ningú. No m'hauria d'haver presentat", va dir la noia. "El primer és netejar la cuina", li va reiterar la Mari amb voluntat d'ajudar-la.

El Gerard també es va quedar amb un pam de nas quan va veure que ell també havia suspès amb un 4,9. "Han anat a per mi", va dir. "Flipo, no tinc mola cosa més a dir", va afegir visiblement molest. "Tens un 2,7 al menjar", li va fer evident el Marc Ribas.

El Gerard i la Yolanda a "Joc de Cartes"

"El xuletón estava en mal estat, ho sento Gerard", li va dir la Yolanda. Però el noi no s'ho va creia i el Marc va haver d'intervenir per explicar-li que havia estat ell qui ho havia dit. "T'has d'enfadar amb el teu proveïdor". Finalment i com era d'esperar la mari es va imposar a la resta.

ETIQUETES:

Deixa un comentari