A BALLAR Així són els concursants d'"Eufòria Dance" i els detalls de la la primera gala

Un dels concursants d'"Eufòria Dance"

Els 30 ballarins hauran de defensar la seva coreografia acompanyats per exeufòrics com Pedro, Estela i Núria

Aquest divendres després del TN Vespre, TV3 emetrà la primera gala d'Eufòria Dance que té com a objectiu seleccionar als 12 ballarins d'Eufòria 2. Els 30 aspirants seleccionats començaran la competició, però només els 20 millors ballarins i ballarines arribaran a la següent gala.

Els concursants hauran de defensar coreografies i posades en escena impressionants per acompanyar diversos medleys interpretats per exeufòrics com Pedro, Estela i Núria.

L'actriu Carol Rovira serà la presentadora de la gala, i Albert Sala tindrà una doble funció com a coreògraf del programa i com a cap del jurat, integrat també per les ballarines i coreògrafes Marta Tomasa i Sandra Granada i una convidada sorpresa.

Els temes

Els aspirants hauran de defensar 3 grans coreografies i posades en escena amb temes de Beyoncé, Oques Grasses i Michael Jackson. I ho hauran de fer seguint amb l'esperit d'Eufòria: treballant en equip i col·laborant entre ells per crear els xous més espectaculars, alhora que competeixen per mantenir-se dintre del concurs.

Al final de la nit, 10 candidats hauran d'abandonar el xou. Abans descobriran la prova definitiva a la qual s'enfrontaran els concursants que estiguin en Zona de Perill: el freestyle més impactant, on els ballarins ho han de donar tot de si mateixos per mantenir-se a la competició.

La primera gala comptarà amb la presència de diversos concursants de l'Eufòria original: l'Estela, el Pedro i la finalista, la Núria, actuaran acompanyant els joves professionals de la dansa durant els seus grans números. A més, en Joan i l'Estela presentaran els seus primers singles: "Mai" i "Cupido", dues propostes de pop en català

Els concursants

El més jove dels 30 concursants és el Jan de 16 anys i les més grans, la Sheila i la Marta, de 28. El somni de tots és el mateix: poder trepitjar els escenaris de tot el món… Entre ells, hi ha la Marta, que és arquitecta o el David, que és mestre d'educació primària. També hi ha concursants que han estudiat Biomedicina, Publicitat… o el més petit del grup, el Jan, que es planteja estudiar Medicina si finalment no es pot dedicar a ballar.

Un altre punt en comú per a molts dels concursants és que la dansa ha tingut un paper clau a la seva vida, més enllà de ser només una professió o una afició. Després d'una infància en què no sempre s'han sentit compresos, el ball els ha ajudat a mostrar-se tal com són i fer un cercle d'amistats afins.

De Catalunya i més enllà

Entre els concursants hi ha l'Aina, que és de Terrassa, o el Guillem i el Javi, que són de Manresa. També hi ha concursants de Barcelona, l'Hospitalet, Viladecans, Canet de Mar… i de molt més enllà, com el Xenky, que és de Zarautz; el Juan i el Rafa, de Màlaga; la Marta i la Daniela, de Madrid, o la Diana, que va néixer a Kíiv però ha crescut a Alacant.

Ballarins de Rosalía o Shakira

Tots ells provaran sort a TV3 però alguns ja han treballat amb artistes de tant destacats com Rosalía, Daddy Yankee, Janet Jackson, Karol G, Shakira, Bad Gyal, Marc Anthony, Alejandro Sanz

2a gala

La segona gala seguirà un patró molt similar al del programa anterior, amb la particularitat que els aspirants que es mantinguin en la competició al final d'aquest episodi es convertiran en finalistes d'Eufòria Dance i estaran només a un pas de formar part del cos de ball de la segona temporada d'Eufòria. Dels 20 candidats, només 16 arribaran a la gran final del programa. Per tant, 4 concursants seran eliminats.

La final

A la gala final es donaran a conèixer els 12 membres, 6 nois i 6 noies, que formaran part del cos de ball oficial de la segona temporada d'Eufòria, en una competició final en què els aspirants hauran de donar-ho tot de si mateixos i se'ls podrà conèixer d'una manera més personal i profunda.

ETIQUETES:

Deixa un comentari