Les 5 millors sèries per nens del nou SX3

Ens endinsem en el catàleg de l'S3, el canal dirigit específicament per als més petits de la casa (fins als 6 anys) i triem les millors sèries entre totes les novetats. Si sou pares i voleu triar sèrie per mirar amb la canalla, apunteu aquests títols:

Per Toni de la Torre

Uau Ka Kau

Edat: A partir dels 2 anys.
De què va? En un intent d'aterratge que no acaba de sortir del tot bé, la nau d'en Uau i en Ka, dos extraterrestres ben curiosos, s'estavella al planeta Terra.

Plafaforma: SX3

Numberblocks

Edat: A partir dels 3 anys.
De què va? És una sèrie sobre uns personatges formats per blocs que representen nombre. L'U està format per un bloc, en Dos per dos bloc, en Tres per tres blocs, etc. En cada episodi, aquests personatges interactuen de manera que formen operacions aritmètiques que creen nous personatges.

Plafaforma: SX3

Jasmine & Jambo

Edat: A partir dels 3 anys.
De què va? Es tracta d'una sèrie que posar els petits espectadors en contacte amb la seva musicalitat al mateix temps que s'ho passen molt bé amb diferents aventures. Els protagonistes són la Jasmine i el Jambo, que viuen en un món on tot és música.

Plafaforma: SX3

Ideafix i els irreductibles

Edat: A partir dels 5 anys.
De què va? La sèrie en solitari del gosset Ideafix, el popular personatge dels còmics d'Astèrix, està basada en una col·lecció de còmics que, de fet, s'ha començat a publicar fa molt poc en català. Tècnicament és una preqüela dels còmics originals i presenta la vida d'Ideafix abans de conèixer Obèlix.

Plafaforma: SX3

Yakari

Edat: A partir dels 5 anys.
De què va? En Yakari és un nen indi que té l'habilitat de parlar amb els animals, un fet que l'ajuda en tota mena d'aventures que busquen que els espectadors observin la natura de forma respectuosa: que l'escoltin, com fa en Yakari, i que la comprenguin.

Plafaforma: SX3

ETIQUETES:

Deixa un comentari