You are currently viewing <span>SAFAREIG</span> Laura Fa explica el seu final a l'"Arucity's": "Ara està molt més buit de contingut"
Laura Fa a Catalunya Ràdio

SAFAREIG Laura Fa explica el seu final a l'"Arucity's": "Ara està molt més buit de contingut"

La periodista lamenta que no es pugui parlar amb normalitat de la premsa del cor a Catalunya: "Tothom ens critica"

La periodista Laura Fa, ha passat pel programa XL de Catalunya Ràdio i ha parlat de la seva etapa com a col·laboradora a l'Aruscitys. La conversa ha començat explicant el seu inici al món del periodisme: "Vaig ser cap de premsa de l'ajuntament de Badalona i cobrava molt bé, però jo volia fer carrer i vaig passar a fer esports a Ràdio Ciutat de Badalona".

Els col·laboradors del programa han anat a internet i han buscat què apareix quan poses Laura Fa a Google. Aquest és el resultat: "Qui és el nòvio de Laura Fa?" La periodista no s'ha mostrat sorpresa: "Entenc que jo que treballo a la premsa del cor, pugui arribar a interessar amb qui estic casada". Fa ha explicat que va començar a sortir amb el seu actual marit quan ella només tenia 20 anys i ell 18.

El més buscat a Google sobre Laura Fa

"A Catalunya tothom ens critica però després fem el minut més vist"

La periodista també ha parlat de les diferències que es fa a la seva professió. "Hi ha classisme dins del periodisme. Els pitjors són els d'esports i cultura però al final acaben titulant amb la pregunta que els hi hem fet els de la premsa del cor", ha explicat. "Jo vaig fer pràctiques a l'ABC de Catalunya i allà m'havia d'inventar els cartes al director. Em van fer fora perquè no ho volia fer", ha reconegut.

Fa també ha criticat que a la televisió catalana costi tant poder parlar de temes de safareig. "Quan parlem del cor a Catalunya tothom ens critica com quan vaig al 'Planta baixa' però després fem el minut d'or del programa. No sé perquè ningú no critica programes de política o successos que són merda i morbosos".

"Només anem un dia a la setmana a TV3. Tant molesta? A més a més, ens adaptem al públic català i al que li pot agradar", ha criticat la periodista.

Laura Fa i Lorena Vázquez al "Planta baixa"

El final de l'"Arucity's" de 8tv

Una de les qüestions més comentades de la tele a Catalunya és el salt que va fer Alfons Arús de 8tv a La Sexta i que va comportar la desaparició de dues de les seves periodistes més recongudes, Laura Fa i Lorena Vázquez. "No sempre m'ho passava bé a l'Arucity's", ha revelat la periodista.

"Vaig estar 10 anys al programa i en un moment se'm va reduir el meu pes al programa. Va concidir quan l'Alfons i l'Angie es van separar. Quan ella va tornar tot es va complicar. Es van barrejar moltes coses personals i professionals", ha explicat. "M'hagués agradat acabar millor", ha reconegut.

Fa també ha comentat el canvi que ha patit el programa des que va marxar a La Sexta. "Trobo que l"Aruser@s' està molt més buit de contingut que el programa que feiem a 8tv". Tot i això ha definit a Arús com "un geni de la televisió".

Vídeo entrevista sencera:

Deixa un comentari