VERMELLA La sortida de to d'un tertulià de Jordi Basté a RAC1 sobre Miquel Iceta: "Recogepelotas"

Josep Martí a TV3

Josep Martí ha ironitzat amb un comentari del Ministre sobre el Mundial de Qatar: "Ha estat molt desagradable"

Broma de mal gust la que s'ha viscut a El Món a RAC1 de Jordi Basté d'aquest dijous. Ha estat durant la tertúlia que han protagonitzat Vicent Sanchis, Neus Tomàs, Josep Martí i Joan Julibert quan durant el debat sobre el Mundial de Qatar s'ha sentit una frase de molt mal gust.

Tot ha sorgit arran d'una connexió de Basté amb el periodista Arnau Manyé que estava seguint un esmorzar informatiu del Ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta. "Que ha dit l'home?", ha preguntat Basté. "Ha parlat de la victòria d'Espanya", ha respost Manyé. "Un moment! Iceta ha parlat del 7 a 0?", ha dit sorprès el de RAC1. "Va seguir el partit per Twitter dius? Santo Dios!, ha afegit Basté.

Iceta també havia parlat de la polèmica pels bracalets LGTBI del Mundial de Qatar: "Jo hagués preferit que les seleccions dels països que fem gala de la defensa dels drets humans haguéssin mostrat amb llibertat el bracalet. La FIFA i la Federació espanyola són una organització privada que van decidir fa 10 o 12 anys fer el Mundial a Qatar. Crec que les coses estan millor ara i també ho estaran d'aquí a 12 anys perquè 'del roce nace el cariño'", ha dit Iceta.

Unes declaracions que han fet esclatar a Basté: "Emm… Sí, és veritat que la FIFA és un organisme privat però la Casa reial no és un organisme privat i el rei d'Espanya ha anat a Qatar".

"Jo soc gai. vaig sortir de l'armari l'any 1999. Vull que les persones homosexuals tinguin els mateixos drets en qualsevol lloc del món. Però home, que sa majestat el rei va a anar a la selccicó espanyola? Jo no vull contribuir en la polèmica", ha seguit dient el socialista.

Tot i això, Iceta ha assegurat que anirà a Qatar sense cap problema si "La Roja" es classifica per les fases eliminatòries. "Estic per dir-li a Miquel Iceta que em convidi a anar amb ell que li faré de traductor. El més rodó que ha vist és un meló. Enviar-lo allà… S'avorrirà…", ha dit amb sorna Basté.

"Ha estat molt desagradable"

"Un incís!", ha alertat Arnau Manyé. "Iceta també ha dit que si pogués tornar al passat es dedicaria al futbol". Una declaració que ha provocat que el tertulià Josep Martí deixés anar un "Sí, de recoge-pelotas", mentre de fons s'han sentit uns somriures. "És vermella", ha dit ràpidament la periodista Neus Tomàs.

"Ha estat molt desagradable aquest comentari", ha dit Basté. "No té molta morfologia per ser futbolista l'Iceta", ha afegit Martí. Vicent Sanchis també ha criticat al seu company de tertúlia: "Vostè que és llest sap que aquí es pot jugar a una segona intenció i no és que sigui gaire lloable…". Lluny de rectificar, Josep Martí els ha etzibat un: "Esteu malalts!".

Escolta a partir del minut 59:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Fineta

    Una servidora esta absent del que pugui passar en les cases del condesito -que sembla el "perrito faldero" de l'actual Borbó-, però crec que Iceta si destaca per alguna cosa és per les seues ballaruques, després de tants i tants i tants anys que li paguem un generosíssim sou que no veig hagi revingut en res positiu pel ciutadà. Recordeu que tal individu és dels que ja han decidit per nosaltres els ciutadans i les ciutadanes com ells diuen.

Deixa un comentari