DIRECTA La rapera Santa Salut carrega contra Pablo Motos al "Zona Franca": "Masclista! Que et fotin!"

La rapera Santa Salut a TV3

La noia va despatxar-se a gust contra el presentador de "El Hormiguero" després de la polèmica amb la campanya del Ministeri d'Igualtat

El Zona Franca de Joel Díaz d'aquest dilluns va comptar amb la visita de la cantant rapera Santa Salut que va presentar el seu nou disc "Discordia". Però la noia va protagonitzar un dels moments de la nit quan es va dirigir al presentador de El Hormiguero, Pablo Motos després de les declaracions que aquest va fer contra de la campanya del Ministeri d'Igualtat per erradicar el masclisme.

Tot va sorgir arran d'una frase de Joel Díaz: "Escolta he llegit en una entrevista teva que dius que has anat creixent com a artista i que trobes més interessant parlar de coses metafòriques que no insultar al govern, per exemple. Això m'interessa, crec que és el que hauré de fer jo aquí també", va dir fent referència a alguns dels seus monòlegs.

"No!, Insultem el que vulguis eh!", va dir la rapera. "No, estem a TV3 m'entens…", va respondre el presentador amb ironia. Moment en el què la noia va deixar anar un: "Bueno… Puto Pablo Motos! Que et fotin! Puto masclista!". Un insult que va rebre els aplaudiments del públic present al plató.

Santa Salut i Joel Díaz al "Zona Franca"

Mentrestant, el presentador incòmode amb la situació va intentar reconduir-ho amb el seu estil. "No però ara anem a ofendre Pablo Motos sense insultar-lo. Com ho faries?", va dir Díaz. Però la noia va defugir la proposta: "No, com ho diries tu?".

"Per exemple diria: Pablo Motos ets una persona que si jo et veig pel carrer, igual de cop tinc un tall de digestió i sense voler et vomito a sobre", va respondre el de TV3.

Recupera el moment a partir del minut 7:00

ETIQUETES:

Deixa un comentari