ESPECULACIONS Jorge Javier Vázquez respon als rumors sobre si serà el candidat del PSOE a l'alcaldia de Madrid

Jorge Javier Vázquez

El presentador de "Sálvame" havia deixat entreveure que podria disputar l'alcaldia al PP d'Almeida

Els rumors feia dies que sonaven amb força i Jorge Javier Vázquez ho ha deixat a l'aire fins al darrer minut. El presentador de Sálvame finalment no serà el proper candidat del PSOE a l'alcaldia de Madrid. El de Tele 5, havia jugat amb la possibilitat a la la seva secció de La tarda de Catalunya Ràdio, d'aquest dijous.

"Avui estic molt interessant. Hi ha una sèrie de notícies al meu voltant, que crec que potser hauré de deixar de col·laborar amb vosaltres", ha dit Vázquez.

"No em diguis això Jorge!", ha exclamat, la presentadora de l'espai, Elisenda Carod. "Us ho haig de dir ja… El rum-rum ja corre per Madrid i Carlos Alsina ha destapat aquest matí al seu programa que m'han proposat ser candidat del PSOE a Madrid. No et puc dir res més. Tu saps què significa això no?", ha explicat Jorge javier.

"Què m'estàs dient? Em sembla fortíssim. No sé si m'estàs prenent el pel", ha dit la presentadora. "No, no. Per ara no t'ho puc confirmar ni desmentir. Ho anunciaré aquesta tarda a Sálvame", li ha respost el de Tele 5.

"La vida pot canviar"

La notícia haguria arribat en plena sortida del que ha estat conseller delegat de Mediaset durant 23 anys, Paolo Vasile, així com de la crisi d'audiència que pateix Sálvame. Un fet destacat si és té en compte que aquesta setmana el programa de Jorge Javier ha vist com la cadena li retallava dues hores de programa, en detriment de la sèrie Café con aroma de mujer.

I no només això, Mediaset també ha anunciat que ja està preparant una nova sèrie diària per a la sobretaula i que per tant ocuparà la franja del Sálvame limón a partir del mes de gener.

"Ara vindrà un nou directiu a Mediaset i no sabem què pot passar amb el meu futur professional", ha apuntat Vázquez. "Fa 20 anys que treballo a Mediaset i mai m'ha trucat cap altre cadena per a oferir-me res", ha afegit. "Tinc 52 anys i la vida pot canviar", ha apuntat. Finalment però i a última hora de la tarda d'aquest dijous, el de Badalona ha acabat amb els rumors aclarint que no farà el salt a la política.

ETIQUETES:

Deixa un comentari