EL SUPLEMENT El presentador de TV3, Eloi Vila revela la malaltia que pateix i avisa: "Crec que em moriré jove"

Eloi Vila a "El Suplement"

El periodista ha explicat que li han diagnosticat diabetis, una malaltia que l'han dut a replantejar-se la vida

El periodista Eloi Vila, presentador del programa Al cotxe! i de l'exitós Quanta guerra! de TV3, ha passat pels micròfons d'El Suplement de Roger Escapa d'aquest dissabte. Nascut a Sant Esteve de Palautordera al Vallès Oriental, té 50 anys i és pare de tres fills: l'Ona de 21 anys, la Marta (19) i l'Oriol (16).

Va començar com a redactor del diari El 9 Nou i del Catalunya Avui de TVE i va saltar a la fama quan Albert Om el va fitxar pel magazín de tarda de TV3, El Club (2004-09). "L'Albert és el rei de les entrevistes. Ell té la capacitat d'escoltar", ha dit Vila.

Albert Om i Eloi Vila a "Al Cotxe!"

El presentador d'Al cotxe!, aconsegueix que els seus convidats s'obrin en canal i parlin de la seva vida íntima. Tot i això, Vila reconeix que "m'he trobat que al principi molta gent volia venir i ara em trobo que alguns em diuen que no. Potser no volen enfrontar-se a una conversa que els portarà a un univers molt personal".

Vila també ha avançat que hi haurà una segona temporada del Quanta guerra!, tot i que sense posar una data concreta.

"Crec que moriré jove"

En la conversa amb Escapa a Catalunya Ràdio, Vila també ha compartit amb els oients que fa un any i mig li van diagnosticar diabetis. "Em vaig quedar molt prim i només bebia i pixava tot el dia. M'en vaig anar al CAP i la infermera em va punxar el dit i em va veure que tenia el sucre pels núvols", ha explicat.

"Jo fumo i la infermera em va dir que ho hauria de deixar i li vaig dir, sí però un altre dia… Avui continuo fumant una mica", ha afegit.

Una malaltia que l'ha dut a replantejar-se la vida. "Tinc la sensació que em moriré jove. Intento viure ara i aquí", ha reconegut. "La diabetis provoca problemes cardiovasculars… Penso que el cos no aguantarà tants anys", ha explicat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari