El "Com si fos ahir" arriba als 1000 capítols amb una decisió inesperada

Els protagonistes del "Com si fos ahir" (TV3)

La Gemma decideix explicar a tota la colla l'accident que van tenir i que haurien pogut matar a un home

Aquest dimarts 8 de novembre, TV3 va emetre el capítol 1000 del Com si fos ahir, la sèrie líder de la sobretaula des de fa ja sis temporades. Amb una mitjana de 234.000 espectadors i una quota del 18,4%, la ficció s'ha fet amb la confiança dels espectadors des que va començar, l'11 de setembre del 2017.

El camí que van iniciar fa més de cinc anys els companys de l'Institut Reina Sibil·la, acaba d'assolir un nombre al qual només arriben les sèries de més èxit: mil capítols. Només dues de les seves predecessores, El Cor de la ciutat amb 1906 episodis i La Riera amb 1534, encara superen aquesta fita. Enrere queden Nissaga de poder (476), Laberint d'ombres (469), Poblenou (192) i Secrets de família (190).

El Cor de la ciutat també és la sèrie amb el capítol més vist de la història de TV3 amb el seu episodi 939 emès al 2005, amb 1.203.000 espectadors i una quota del 44,1%.

Què ha passat al capítol 1.000?

Tota la colla se'n va a Sant Iscle a celebrar els 52 anys del Miquel. Per la Gemma, la Marta, en Jordi i en Toni resulta angoixant passar pel lloc de l'accident. La Gemma no pot parar de pensar en la mort d'en Joan Vidal, l'home que haurien matat a l'estiu quan tornaven borratxos d'una trobada a la casa que el Miquel i la Noe havien llogat a Sant Iscle. Per això, decideix explicar a la colla què va passar aquella nit.

"Vam veure el cotxe però no vam veure a ningú a dins. Vam arribar a casa i ens en vam oblidar fins que un dia vam sentir que havia desaparegut un home", diuen les noies als seus amics. "Creieu que teniu alguna cosa a veure?", pregunta un d'ells. "El vam matar nosaltres Gemma!", afegeix la Marta davant de tots.

Per la seva part, l'Eva rep la visita inesperada durant la nit de l'Ernest amb qui s'acaba embolicant. L'endemà en Litus també es presenta a la casa.

L'Ernest i l'Eva

Líder d'audiència

La sèrie ha liderat l'audiència de les sobretaules de TV3 des del principi. Aquesta temporada, acumula una mitjana de 234.000 espectadors i una quota del 18,4%. Unes dades que superen en sis dècimes les de la temporada anterior i en 1,7 punts la mitjana total de la sèrie.

El capítol més vist d'aquesta temporada ha estat el 957, emès el 6 de setembre; l'Arlet demanava a la seva tieta Noe que intercedís per ella i convencés els seus pares perquè no l'obliguessin a anar al Canadà, i el Quim i l'Agustí tenien la segona trobada. Va tenir una audiència mitjana de 309.000 espectadors i una quota del 24%. El capítol més vist de tota la sèrie es va emetre el 12 de febrer del 2020.

ETIQUETES:

Deixa un comentari