FESTIVAL El "Benidorm Fest" revela el nom de la cançó en català que podria anar a Eurovisió 2023

"Siderland"

El grup català "Siderland" defensarà el tema en llengua catalana "Que esclati tot"

Una sertmana després de conèixer als 18 aspirants del Benidorm Fest que es disputaran la plaça per ser el reprsentant d'Espanya a Eurovisió 2023, RTVE ha donat a conèixer els temes de cada grup. A l'acte també hi van participar Mónica Naranjo, presentadora confirmada al costat d'Inés Hernand, i els 18 artistes.

Són Agoney, Alfred García, Alice Wonder, Aritz Arén, Blanca Paloma, E'ffemme, Famous, Fusa Nocta, José Otero, Karmento, Mègara, Meler, Rakky Ripper, Sharonne, Siderland, Sofía Martín, Twin Melody i Vicco.

El festival de selecció se celebrarà entre el diumenge 29 de gener i el dissabte 4 de febrer. En cada semifinal hi haurà 9 candidats i només 8 arribaran a la final. Pel que fa a Eurovisió 2023, se celebrarà els dies 9,11 i 13 de maig a Liverpool Arena (Regne Unit).

Vols assistir al Benidorm Fest?

Per anar de públic hauràs d'esperar al dia 7 de novembre a les 12h, quan sortiran a la venda 1.000 entrades de la primera semifinal i que es podran comprar a través de la web entradasatualcance.com. El dia 11 i el 14 de novembre sortiran a la venda les entrades per a la segona semifinal i final, respectivament.

  • 7/11 1a semifinal (30 euros)
  • 11/11 2a semifinal (30 euros)
  • 14/11 final (40 euros)

Cançó en català

Entre els candidats, hi ha el grup Siderland, compost per tres integrants, un d'ells Albert Sort, periodista d'El Món a RAC1 i baixista de la banda i que portaran un tema en català. Serà amb la cançó Que esclati tot. "Afrontem aquest repte amb ganes i amb molta humilitat. Arribar fins aquí és un èxit i ara ens toca treballar molt", van dir a la presentació d'aquest dimecres.

ETIQUETES:

Deixa un comentari